Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Büyükşehir Belediye Başkan adayı ile İnönü Belediye Başkan adayını açıkladı. Memleket Partisi 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Salih Destici,  Eskişehir İnönü Belediye Başkan adayı Hamdi Tosunoğlu oldu.

Salih Destici  kimdir?

06.05.1995 tarihinde Eskişehir’de dünyaya geldim. İlkokul eğitimimi 30 Ağustos İlköğretim okulunda, ortaöğretim eğitimimi Milli Zafer İlköğretim okulunda, lise eğitimimi ise Eskişehir Atatürk Lisesi’nde tamamlayıp ardından İstanbul Arel Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji bölümünden mezun oldum. 2017 yılında askerlik vazifemi yedek subay olarak Sivas’ta icra ettim. Akademik olarak yüksek lisans eğitimim İstanbul Esenyurt Üniversitesi Klinik Psikoloji bölümünde devam etti ve Klinik Psikolog ünvanına sahip oldum. Mesleki hayatım Bursa Özel Mimar Sinan Bakım Merkezinde ilerledi ve kurum psikoloğu olarak çalıştım. Yaklaşık 300 yataklı merkezde bireysel ve grup görüşmeleri gerçekleştirdim. 2020 yılında memleketim Eskişehir’e dönüş sağladım ve kurucusu olduğum Yaşam Psikolojik Danışmanlık Merkezi’ni kurdum. 4 yıldır yaklaşık 4000 danışan ile görüşme sağladım ve halen daha devam ediyorum. 2022 yılında eşim Arş.Gör.Dt.Sinem ESKİCİ ile güzel bir yolda yol arkadaşlığımız başladı ve Eylül ayında bir kız çocuğum dünyaya geldi. 
Mayıs 2023 Türkiye Genel Seçimlerinde Eskişehir 4. Sıra milletvekili adayı olarak hem partimizi hem de şehrimi temsil etme şansını ve onurunu yaşadım.
Hemşehirlerimin yaşamış olduğu zorlukları çok yakından işittim ve Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce önderliğinde hem mesleki donanımım hem de vatansever bir evlat olarak ülkem için gerekli olan tüm görevleri üstlenmeyi vazife bildim ve bu yolda yürümek adına ilk adımımı atıyorum.

CHP'den MEBönünde 'yeni müfredat' protestosu.. CHP'den MEBönünde 'yeni müfredat' protestosu..

Hamdi Tosunoğlu kimdir?

15/03/1972. Eskişehir/İnönü doğumlu 33 yıl İnönü belediyesinde çeşitli yerlerinde görev alıp emekli oldum bu süreçte 30 yıla yakın futbolcu ve futbol antrenörü olarak görevler aldım evli üç çocuk babasıyım lise mezunuyum

WhatsApp Image 2024-01-26 at 15.09.44

Editör: Mustafa YILDIRIM