Memleket Partisi İnönü İlçe Başkanlığı, İlçe Başkanımız Hamdi Tosunoğlu liderliğinde İnönü ilçesinde örgütlenme ve yeni üye kazanma faaliyetlerini ara vermeden sürdürüyor. Bu faaliyetlerin sonuçlarını almaya başlayan İnönü İlçe örgütümüze çok sayıda genç üye oldu.

Memleket Parti İnönü İlçe Başkanımız Hamdi Tosunoğlu, partiye katılımlar ve yeni üye kayıtları hakkında yaptığı açıklamada; “12 Eylül 2022 (dün) tarihinde İlçe Başkanlığı’nda toplandık. İlçemizde siyasetle ilgilenen gençlerin partimize ve Genel Başkanımız Sn. Muharrem İnce’ye gönül bağı ile bağlı olduklarını biliyordum. Dün itibariyle gönül bağı olan 25 genç kardeşimizi partimize üye yaptık. Partimize katılan tüm gençlerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Sonuna kadar gençlerimizin yanlarında olacağımızın sözünü veriyorum.”  Dedi.

İnönü İlçe Başkanı Hamdi Tosunoğlu, açıklamasının ardından “Dün partimize katılan İnönülü gençlerin ardından ilçemiz İnönü’de çok sayıda  vatandaşın da Memleket Partisi’ne üye olmak istediğini, vatandaşı geçim derdine düşüren iktidardan da, beceriksiz muhalefetten de kurtulmanın yolunun Memleket Partisi’nde örgütlenmekten, bir araya gelmekten geçtiğini” belirtti.

Editör: Mustafa YILDIRIM