Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir! Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir!



Düzenlediği basın toplantısında konuşan Odunpazarı adayı Dinç Biçer, “Bugüne kadar şehrimize hizmet eden bir tuğla dahi koyan herkese teşekkür ediyoruz ama ne yazık ki son dönem yapılan hizmetleri yeterli görmüyoruz. Biz gözü görmeyen kulağı duymayan olmayacağız.  Eskişehir’imizde belediyelerde belediyecilik hizmetleri gözü görmeyen kulağı duymayan halktan kopmuş belediyecilik anlayışına bürünmüştür. Belediyeler Eskişehir halkının kalbine girememiş varlığını hissettirememiş, verilen sözler tutulmamıştır. Belediyecilik sadece çöp toplamak park düzenlemekten çukur kapatmaktan, konser düzenlemekten örgütlenerek kendilerine para aktarmaktan yandaşa rant oluşturmaktan ibaret değildir.” açıklamasında bulundu. 
Ahlaklı belediyeciliğin zamanı geldi 
Ahlaklı belediyecilik zamanı geldi diyen Biçer, “Özlenen milli görüş belediyeciliği ile Eskişehir halkımızı tanıştırmanın zamanı gelmiştir. Belediyenin kasasında tüyü bitmemiş yetimin hakkı vardır. Belediyenin kasasında toplanan 900 bin Eskişehirliye hizmet edecek hayat standartlarını artıracak doğru projeler faydalı projeler iyi projeler güzel projeler yapmak zorundasınız. Borcun ve faizin değil alın terinin hakkına verildiği. Adil bir düzen kuracağız, boğazına kadar borca batırılan değil.” dedi. 
İsrafı önleyeceğiz 
Yeniden Refah Partisi ve milli görüşçüler olarak halkın yaşam kalitesini arttırmak, refah ve huzurunu sağlamak için projeler hazırladıklarını belirten Biçer, ilk yapacakları işin israfı önlenmek ve denk bütçe yapmak olduğunu söyledi.  
Halka seslenen Biçer, “Mental yorgunluğu olan siyasilerden, partilerden şehrimize fayda gelmez. Genç, dinamik, geçmişi tertemiz, herkesin efsane mega projelerle çocuklarımızın, gençlerin, kadınların, yaşlıların hatta sokak hayvanlarının bile geleceğini inşa edebilecek olan Yeniden Refah Partisi’ne oy verin.” şeklinde konuştu.

Editör: Mustafa YILDIRIM