Şirket prensibimiz, taşınmadan önce muhakkak eşyalarınızı inceleyerek paketlemesini yapmak ve taşımasını gerçekleştirmektir. Önce eşyaları görür sonra işimizi planlar ve taşınma bütçesini bilginize sunarız. Mersin Doğanay Nakliyat ve Depolama olarak yaptığımız keşif çalışması sayesinde taşınma günü herhangi bir eksiğimiz kalmaz ve işlerimiz istediğimiz gibi düzenli bir şekilde tamamlanır. Sorunsuz bir işlem için gerekli araç tipinin belirlenmesi, gerekli eleman sayısı ve malzemelerin temini ve asansörlü taşımacılık için gerekli şartların uygunluğu gibi bu şekilde yapılabilmektedir. Sunduğumuz randevulu sistem ile kesintisiz hizmetler sağlarız. Hizmetimizi ayağınıza getiririz, siz neredeyseniz biz oraya geliriz. Çalışma ve taşıma yetkilerimiz tam, kadrolarımız sigortalı ve kullandığımız araçlar da şirketimize aittir.

Kentsel dönüşüm işlerinin hızlanması nedeniyle gelen yoğun asansörlü taşıma ihtiyaçlarınız için de en uygun fiyatlı Mersin asansörlü taşımacılık hizmetimizden bütçenize en uygun şartlarda ve en ekonomik fiyatlarla faydalanabilirsiniz. Alanında uzman ekibimiz ile verdiğimiz evden eve taşımacılık hizmetleri sayesinde büyük eşyalarınız gerektiği gibi sökülür, paketlenir, yeni yerine taşınır ve istediğiniz yerde yeniden monte edilerek kullanıma hazır hale getirilir. Paketlemeden ambalajlamaya, taşımadan yerleştirmeye kadar her aşamada kaliteli hizmetler sunarak müşteri memnuniyeti hedeflerimizi gerçeğe dönüştürürüz.

Mersin asansörlü taşımacılıkolarak sadece evinizin içinde değil, bina içerisinde de hasar oluşmasına izin vermeyiz. Bu nedenle hemen hemen her taşınma işlemi için yük asansörü kullanmaktayız. Anahtar teslimi olarak verdiğimiz hizmetler kapsamında beyaz eşyalarınızı da yerine takar ve çalışır hale getiririz. Elbiseleriniz için getireceğimiz askılı ürün kolileri ile gardırobunuzdan alınan giysileriniz koliye ve koliden de yeni dolabınıza kolayca aktarılacaktır. Sorunsuz ve kaliteli hizmetler verebilmek için gelişen teknolojilerden de gerektiği şekilde yararlanmaktayız. Sizler de bu kalitede bu fiyata bulabileceğiniz en sağlıklı hizmeti almak isterseniz firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibiyle kaliteden ödün vermeden hizmet sunan Mersin evden eve taşımacılık firması olarak çalışma politikamız arasında kalite, güven ve profesyonellik yer almaktadır. Müşterilerimiz ile en önce kaliteli ve anlaşılır bir iletişim kurarız. Yaptığımız işte kadrolu olarak çalışan deneyimli ekiplerimiz sektörde fark yaratacak kabiliyete sahiptir. Verdiğimiz hizmetler keşif çalışmaları ile başlar ve en küçük parça dâhil olmak üzere yeni adrese taşınana kadar kesintisiz olarak devam eder. Aldığımız işleri en üst seviyede kalite ile tamamlamak ve bunu hızlı bir şekilde bitirmek işimizin en önemli kısmıdır.

Global Marketing Summit 2024: Geleceğe Bir Bakış Global Marketing Summit 2024: Geleceğe Bir Bakış

Kadromuz deneyimli elemanlar, taşıma araçları ve kaliteli malzemelerden oluşmaktadır. Güçlü ekibimiz ile istenen her yerde evden eve taşıma veya ofis taşımacılığı alanlarında hizmet verebiliriz. Şehirlerarası taşıma işlemlerinizde de araçlarımız uzun yol tecrübesine sahip uzman şoförlerimiz tarafından kullanılmaktadır. Mersin evden eve taşımacılık firması olarak en çok önem verdiğimiz konu işimizi pozitif bir şekilde tamamlayarak olumlu müşteri referansları kazanabilmektir.

Özellikle askılı tekstil ürünleriniz için geliştirdiğimiz askılı kolilerimiz ile hem taşınma kolaylaşır hem de giysileriniz zarar görmeden yeni dolaba transfer edilir. Çıtamızı yükseltmek için emin adımlarla yol alırken sizlerin desteğini de alarak başarı grafiğimizi her geçen gün artırmak en çok değer verdiğimiz konudur. Mersin’de güvenli ve profesyonel hizmeti veren evden eve taşımacılık şirketi olarak teknolojik imkânlardan her zaman faydalanır ve özel paketleme malzemelerimiz sayesinde eşyalarınızı sağlıklı bir şekilde ve güvenli ortamlarda taşırız.

Sizler de taşınmayı düşünüyorsanız veya taşımacılık hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak istiyorsanız lütfen tıklayın.

Editör: Mustafa YILDIRIM