Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş’ın bugüne kadar adaylık talebi olmadığını aktaran Candemir, “Ancak, amaç Eskişehir’e hizmet olduğu için vizyon sahibi insanların önü açılmalıdır. Siyasetle ilgilenen, şehri düşünen insanlar olarak bizim önerdiğimiz bir isim olan Celalettin Kesikbaş Eskişehir için proje üreten, herkesi kucaklayan bir anlayışa sahip ve bize umut veren bir isimdir.” Diye konuştu.  Yerel seçimde Cumhur İttifakı’nın devam edeceğini ve adaylar üzerinde bir konsensüs sağlanacağını ifade eden Başkan İsmail Candemir, “Eskişehir özelinde de bu mutlaka gerçekleştirilecek, Büyükşehir, Odunpazarı ve Tepebaşı başkanları bir takımdır ve birbirini tamamlanmalıdır, bu anlamda tüm adayların çok iyi belirlenmesi bir uzlaşı içinde olmalıdır.” dedi.  

Veteriner hekimlerin özlük hakları iyileştirilmeli Veteriner hekimlerin özlük hakları iyileştirilmeli

mhp-eskisehirde-kesikbas-isminde-israrci
HÜKÜMETİN DESTEĞİ OLMADAN YAPILAMADI
25 yıldır Yılmaz Büyükerşen başkanlığında yönetilen Eskişehir’de her alanda ciddi eksikliklerin giderilemediğini öne süren MHP İl Başkanı Candemir şunları söyledi: “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin dediği bir söz var; ‘CHP’nin gölgesinin düştüğü şehirleri bundan kurtaracağız.’ Sorunlar yumağına dönmüş bir şehirde yaşıyoruz. Eskişehir’in butik bir şehir olması bizim tercihimiz değil, Eskişehir’in siyasette, sporda, ekonomide büyümesi gerekiyor. Başkanlar merkezi hükümet tarafından kısıtlandıklarını ifade ediyor, ancak gelinen noktada vaad edilen projelerin çoğu gerçekleşmedi. Hükümetin desteği olmadan pek çok şeyi gerçekleştiremediğimizi görüyoruz. Eskişehir’de yapılması gerekenlerle ilgili önemli projeler geliştirdik, halka bunları anlatacağız, bu seçimde inşallah MHP merkezde en az 1 belediye ile temsil edilecek.” 
“İYİ PARTİ’Yİ CİDDİYE ALMIYORUZ”
Yerel seçimde İYİ Parti’yi ciddiye almadıklarını belirten Candemir, “İYİ Parti’nin bu aşamada söylediklerini inandırıcı bulmuyoruz, Akşener’in Afyon toplantısında ‘Tüm ülkede tek başımıza gireceğiz ancak İstanbul ve Ankara’da farklı durumlar olabilir’ açıklamaları, Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu ile genel merkezin çelişen ifadeleri de bu tutarsızlığın göstergesidir” şeklinde konuştu. 
1 ay önce gerçekleştirilen kongrelerinde genç kadrolara daha fazla yer verdiklerini de sözlerine ekleyen Candemir, “Siyasette gençlerin önünü açmamız gerekiyor. Son 1 ayda hiçbir ey yapmadan 10000’e yakın üyelik kaydı yaptık.” dedi.

Editör: Mustafa YILDIRIM