Vahim tablo artık son bulmalı Vahim tablo artık son bulmalı

Açıklamasında Yeniden Refah Partisi yönetimine de yüklenen Altun, “24 Kasım 2023 tarihinde Yeniden Refah Patisi Genel Merkezinde düzenlenen aday tanıtım toplantısında Genel Başkan Sayın Fatih Erbakan tarafından elimiz kaldırılmak suretiyle Tepebaşı Belediye Başkan Adayı olarak kamuoyuna ilan edildim.

İlan edilmemizin ertesi günü Tepebaşı ilçemize hizmet etme heyecanı ile sahalara çıkarak seçim çalışmalarına başladık. Sokak sokak, kapı kapı gezerek ilçe sakinlerimizden desteklerini istedik .

2 aydan fazla bir süre Tepebaşı Belediye Başkan Adayı olarak heyecan ile çalışmalarımızı sürdürdük.

30 Ocak 2024 tarihinde yine seçim çalışması yaparken Eskişehir Yerel Basınından Yeniden Refah Partisinin Tepebaşı Belediye Başkan Adayının Tacettin Sarıoğlu olarak değiştirildiğini öğrendik. Haberi ilk okuduğumuzda şahsım ve parti teşkilatımızın haberi olmadığı için yayınlanan habere inanmadık. Genel Merkez yetkilileri ile iletişime geçtiğimizde haberin doğruluğunu üzüntü ile öğrendik.

Yapılan bu aday değişikliği bizlere bilgi verilmeden fikrimiz ve rızamız alınmadan gizli saklı bir şekilde yapılmıştır. Şahsım ve tüm Eskişehir Teşkilatı bu aday değişikliğini herkes gibi basından öğrenmiştir. Gerçekleşen bu aday değişikliğinin İl Başkanı Osman Mandacı tarafından şahsi çıkarlarını ön plana alarak gerçekleştirdiğini öğrenmiş bulunmaktayım. Ayrıca Siyasi teamüller gereği bir İl Başkanın ve oğlunun Meclis Üyesi adayı olması ne kadar doğrudur? Milli görüş ve dürüst siyaset bu mudur?

Gördüğüm lüzum üzerine kapalı kapılar ardında yapılan kirli pazarlıklara son vermek için 2018 yılında Kurucusu olduğum, 6 yıl boyunca emek verdiğim ve Tepebaşı İlçe Başkanlığını yaptığım Yeniden Refah Partisinden istifa ediyorum.

Tepebaşı ilçe sakinlerimizin şahsıma yapılan bu haksızlığa karşı her fırsatta verdikleri destek ve bize olan teveccühlerinden dolayı Tepebaşı Bağımsız Belediye Başkan adaylığımı buradan ilan ediyorum.

Bu süreçte yanımızda olan ilçe sakinlerimize ve Teşkilat Mensubu arkadaşlarıma en içten dileklerimle teşekkür ediyorum.”

Editör: Mustafa YILDIRIM