UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde A Milli Futbol Takımı’nın, Eskişehir’de Ermenistan ile oynayacağı mücadele öncesinde Eskişehir Valilik Meydanı’na taraftar alanı kurulacağı açıklandı.

A Milli Takım’ın, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde 8 Eylül Cuma günü 21.45’te oynayacağı Ermenistan maçı öncesi Eskişehir Valilik Meydanı’nda Fanzone alanı kurulacak.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre, 7-8 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek etkinlikte futbolseverlerin ilgisini çekecek sponsor etkinliklerinin yanı sıra eğlence dolu çeşitli oyunlar da yer alacak. Oyunlarda başarılı olan taraftarlar, forma ve maç bileti gibi çeşitli hediyeler kazanma imkanı da bulacak. Fanzone alanına A Milli Takım’dan sürpriz oyuncu katılımıyla taraftarlar, hayranı oldukları yıldızlarla tanışma ve forma imzalatma şansı da yakalayacak.

Milli takım ürünlerinin Eskişehirli futbolseverlerin beğenisine sunulacağı ’Bizim Çocuklar’ tırı, Fanzone alanında hazır bulunacak. Tırda iki gün boyunca Eskişehir’deki milli maça özel indirimli formaların satışı gerçekleştirilirken, bilet bulamayan vatandaşlar, alana kurulacak dev ekrandan Türkiye - Ermenistan maçını takip ederek, milli heyecana ortak olacak.

Kaynak: iha