Büyükçekmece villa projeleri içerisinde bulunan ve kendine ait benzersiz özellikleri ile binlerce insanın hayallerini süsleyen Big Country, hayal ettiğinizden çok daha fazlasını sunuyor. İstanbul’un en gözde yeri olarak bilinen ve gün boyunca hareketliliğin hiçbir zaman son bulmadığı Büyükçekmece'de yükselen Big Country projesi, şehrin ortasında kaotik gürültüden uzaklaşmak isteyenlerin tercihi oluyor. 66.489 metrekare alana toplamda 126 adet villa olacak şekilde inşa edilen Big Country, şehir hayatından uzaklaşmak istemeyen ancak huzur arayanların gözdesi olmayı başarıyor.

Hayallerinizin Ötesinde:Big Country Projesi

Büyükçekmece'de inşa edilen Big Country 4 + 1 ile 7 + 1 arasında tek katlı ve geniş bahçeli villa seçenekleri ile tasarlanıyor. Ailesi için büyük hayalleri olan herkesin mutlaka göz önünde bulundurulması gereken bir proje olarak değerlendirilen Big Country Akyapı Büyükçekmece projeleri arasında bulunan ve en sevilen proje olarak değerlendiriliyor.Bu denli yoğun ilgi görmesini sağlayan pek çok özelliğe sahip olduğunu söylemek gerekiyor.

Tenis kortlarından basketbol sahasına, futbol sahasından yarı olimpik kapalı yüzme havuzuna evden çıkmadan ihtiyaç duyabileceğiniz bütün olanaklara yer veren Big Country hayallerinizden çok daha fazlasını vadediyor. Ayrıcalıklı imkanları bir araya getiren Big Country projesi tarafından sunulan olanaklar arasında;

·        Yürüyüş parkuru,

·        Voleybol sahası,

Mavi Tur, Tekne Kiralama, Yat Kiralama ve Gulet Kiralama Mavi Tur, Tekne Kiralama, Yat Kiralama ve Gulet Kiralama

·        Çocuk oyun alanları,

·        Yarı olimpik kapalı,

·        Yüzme havuzu,

·        Barbekü alanı,

·        Toplantı odası,

·        Bilardo odası,

·        Her villaya özel yüzme havuzu,

·        Tenis kortu,

·        Ortak bahçe,

·        Basketbol ve futbol sahası,

·        Fitness merkezi,

·        Sauna ve buhar odası,

·        Masa tenisi odası,

·        Kapalı otopark,

·        Sosyal tesisler,

·        Hamam gibi olanaklar yer alıyor.

Marmara Denizi ve Büyükçekmece Gölü Her Zaman Sizinle!

Büyükçekmece villa projeleri arasında yer alan ve görenleri büyülemeyi başaran Big CountryMarmara Denizi ve Büyükçekmece Gölü’nün kesintisiz manzarasını her zaman sizlere sunacak şekilde tasarlanıyor.Big Country projesinde yer alan villaların her biri birbirinin manzarasını engellemeyecek şekilde hayata geçiriliyor. Bu durum eşsiz bir manzaraya ve bütün günün yorgunluğunu atabileceğiniz muhteşem bir bahçeye sahip olmanızı sağlıyor.

Yalnızca sosyal olanakları ile değil, huzurlu bir yaşam için de tercih edilmesi gereken Big Country şehrin en kalabalık yerinde sakin bir hayat vadediyor. Pek çok kişi İstanbul'un kaotik ve yorucu gürültüsünden ve kalabalığından uzaklaşmak istese de işleri sebebiyle İstanbul'u bırakamıyor. Akyapı Büyükçekmece projeleri arasında yer alan Big Country huzur arayan ancak İstanbul'dan uzaklaşmak istemeyenlerin tercihi oluyor.Big Country projesi evinize girdiğiniz an şehrin bütün gürültüsünden tamamen uzakta kalacağınız, sakin bir ortam vadediyor.Bunun için şehrin uzaklığına gitmek zorunda olmamanız ya da İstanbul'u tamamen terk etme zorunluluğunu ortadan kaldırıyor olması en sevilen özelliklerinden biri oluyor. Sizlerde şehrin ortasında huzurlu ve sakin bir yaşam ile ailenizle mutlu bir hayat sürmek adına Big Country projesinden yana tercih yapabilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM