Tepebaşı Belediyesi, kentte görev yapan muhtarları bir araya getirmeye devam ediyor.

Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ve Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen, muhtarlar ile dayanışma ve birliktelik duygularını pekiştirmek için hazırlanan muhtarlar arası dart turnuvası da 18 muhtarın katılımı ile gerçekleştirildi. Turnuvaya Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın yanı sıra Eskişehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Güler de katıldı. Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı’nda düzenlenen turnuva, Başkan Ataç’ın atışı ile başladı. Başkan Ataç turnuvaya katılan muhtarlara başarılar dileyerek, “Muhtarlarımız ile sürekli bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bugün de dart turnuvasında bir araya geldik. Muhtarlarımız arasında dayanışmayı ve birlikteliği pekiştirmek için de her yıl turnuva düzenliyoruz. Bugün de gelenek haline getirdiğimiz turnuvamıza katılan muhtarlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Turnuva neticesinde birinciliği Hacıalibey Muhtarı Selma Yavaş, ikinciliği geçen yılın şampiyonu Karadere Muhtarı Hayri Öner, üçüncülüğü ise Hacıseyit Muhtarı Münir Çorakbaş kazandı.

Çiçek ve katılım belgelerinin takdim edildiği etkinlikte katılımcı muhtarlar da Tepebaşı Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

Büyükşehir Meclisi'nde bir ilk! Büyükşehir Meclisi'nde bir ilk!

Editör: Mustafa YILDIRIM