Seyitgazi’nin kırsal bölgelerine en hızlı şekilde müdahale etmek isteyen Belediye Başkanı Uğur Tepe oluşturduğu sosyal medya grubu üzerinden koordinasyonu başarı ile sağlıyor.

Yoğun kar yağışı ile birlikte kış şartlarından ilçe halkının en az şekilde etkilenmesini sağlamak ve ulaşımı kolaylaştırmak için çalışan Seyitgazi Belediyesi Fen İşleri Ekipleri hemen hemen tüm yolları açtı. Hizmet alanının geniş olması nedeni ile sosyal medyayı etkin şekilde kullanan Belediye Başkanı Uğur Tepe ise sosyal medya üzerinden muhtarlar ile sürekli iletişim halinde. Devam eden kar yağışı nedeni ve rüzgâr nedeni ile yolların kar kapanan yolları yeniden açtıran Belediye Başkanı Uğur Tepe’ye ise sosyal medya grubunda ki muhtarla teşekkür ettiler.

Konuyla ilgili bir açıklama da bulunan Başkan Tepe ise, “Sonuç itibari ile iletişim çağındayız ve mahallelerimizde her türlü aksaklığın giderilmesi açısından WhatsApp üzerinden muhtarlarımızla iletişim halindeyiz. Yaşanan olumsuzluklara anında müdahale şansımız bu sayede arttı. Belediye olarak imkânlarımızın üzerinde gayret gösteriyoruz. Burada özellikle Fen işleri ekiplerimizin ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin üstün gayreti sayesinde başarıyoruz.  Hemşerilerim adına kendilerine teşekkür ediyorum. Biz bütün zorlukları birlikte aşıp, birlikte başaracağız” diye konuştu.

Merkeze uzak mahallelerin muhtarları ise sosyal medya üzerinden oluşturulan grupta Başkan Uğur Tepe ve ekibine teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilişim