55-29

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)  ESKİŞEHİR Şubesi 21. Olağan Genel Kurulunu Madame Tadia Otel’ de gerçekleştirdi. Görev Süresi Dolan Mevcut Başkan Hakan Duman, görevi Eskişehir Şubesi Yeni Başkanı Av. Oğuz Özdemir’ e devretti.

MÜSİAD Eskişehir Genel Kuruluna MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Soner Meşe, Yönetim Kurulu üyeleri  Hıfsı Soydemir, Fatih Altunbaş, Genel Sekreter Yardımcısı Kadir Abalı, önceki dönemlerde görev alan Şube Başkanları Ayhan Arslan, Kazım Emre Atışkan, Harun Çetintürk ve üyelerimiz katıldı.
 

Görevi teslim eden Başkan Hakan Duman yaptığı açıklamada,  “ 2019 Yılında bayrağı teslim alıp 4 yıl boyunca sürdürdüğüm MÜSİAD Eskişehir Şube başkanlığım boyunca yönetim Kurulu arkadaşlarımız ve üyelerimiz ile beraber başarılı çalışmalara imza attık, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık.  MÜSİAD Eskişehir Şubesi olarak 2019 - 2023 yıllarında kamu kurum ve kuruluşlarına yaklaşık 900 ziyaret ve Toplantı gerçekleştirerek fikir alışverişinde bulunduk, şehrimiz için istişareler ettik, etkinlikler düzenledik. Eskişehir MÜSİAD olarak bu süreçte üyelerimizden aldığımız talep ve önerileri başta Genel Merkezimiz olmak üzere ilgili kurumlara iletmeye gayret gösterdik, Birlik ve beraberlik altında çalışmalarımızı sürdürdük. İhtiyaç sahibi aileleri ziyaret ettik, yardımcı olmaya çalıştık.   Şehrimizi kalkındırmak için elimizden gelen gayretin en iyisini yapmaya çalıştık.” dedi. MÜSİAD Eskişehir Şubesi Yeni Başkan Av. Oğuz Özdemir ve Yönetimine başarılar diliyorum” dedi.
 

MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Soner Meşe, Genel kurulda yaptığı konuşmada, “ MÜSİAD ailesi olarak, bir başladık ama hep beraber olduk. Birlik ve beraberlikte çok büyük güç doğar. Türkiye'nin birçok alanda çok hızlı gelişmeler gösterdiğini dile getirerek, Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında Türkiye Yüzyılı'nın hemen başında yeni bir şahlanış dönemine başlayacağımıza yürekten inanıyorum, Küresel ölçekte toplam 165 şube ve irtibat noktasına ulaşan MÜSİAD'ın 13 binin üzerinde üyesi, 60 bine yakın firmasıyla Türkiye ekonomisine katma değer sağlıyor, hem de yurt içi ve yurt dışında farklı iş birliklerinin geliştirilmesine önderlik ediyor. 2019 yılından bu yana görevini en iyi şekilde yapan Hakan Duman başkanımızın başarılı çalışmalarına şahit olduk. Başkan Duman’ a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Görevi devir alacak olan Yeni Şube Başkanımız Av. Oğuz Özdemir’ in de aynı başarılı çalışmalara devam edeceğine inancımız tamdır. Yeni Yönetimdeki arkadaşlara başarılar diliyorum.” dedi.

Genel kurulda MÜSİAD Eskişehir Başkanı seçilen Av. Oğuz Özdemir yaptığı açıklamada, “Şahsımı MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı olarak takdir ve tensiplerle uygun gören başta MÜSİAD Genel Başkanı Sayın Mahmut Asmalı, Genel Başkan yardımcımız Sayın Soner Meşe, bu görev için bana güvenen MÜSİAD Eskişehir Şube başkanımız Sayın Hakan Duman’a ve Yunus’un şehri Eskişehir’imizin değerli MÜSİAD üyelerine ayrı ayrı şükranlarımı arz ederim. MÜSİAD Memleket sevdalılarının oluşturduğu ülke ekonomisine katkı sağlamakla birlikte iş ahlakı yönüyle de ülkemizde ve dünya da öncü olmuş kuruluştur.  Bu sebeple MÜSİAD hiçbir zaman çoğunluktan ve güçlüden yana değil hakkı üstün tutan, hak yolunda bir an bile durmayan bir kuruluş olmuştur. Yaşanabilir bir Türkiye ve yeni bir dünyanın kurulması için Türkiye yüzyılı vizyonuyla, Türkiye’nin her alanında kalkınacağı yeni yüzyılını bir ve beraber inşa edecek ve Türkiye yüzyılını hep birlikte milli hafızamıza kazıyacağız. Türkiye ekonomi modeli ile mevcut üyelerimizle  yatırım, üretim ve istihdamı arttırmak, şehir ve ülke ekonomimize var gücümüzle katkı sağlamak istiyoruz. Üyelerimizin dünya ile entegrasyonunu sağlamak, şehrimizin ve ülkemizin imalatına ihracatına ve istihdamına katkı sunacak projeler geliştirmek öncelikli hedefimizdir. Bu konu ile ilgili  şehrimizdeki ilgili makamlarla eş güdümlü çalışmalar yürütecek, kurumlar arası güç birliğinin oluşturulmasına katkı sağlayacak ve  şehrimize değerler katacağız. Tüm bunları yaparken açık, şeffaf, hesap verebilir ve hukuka uygun bir şekilde adaletli davranacak, yılmadan, yorulmadan, kırmadan  çalışmalarımıza bu kutlu çatı altında devam edeceğiz. Yeni dönemizde yeni başarılarımız için Bismillah diyor ve  bu kutlu yolda emek ve mesainizi esirgemeyerek bizleri yalnız bırakmayan tüm katılımcılara saygı ve minnetlerimi sunuyorum” dedi

 

 

Tek listenin Yer aldığı Seçimde aşağıdaki şu isimler yönetime getirildi.

           

YÖNETİM KURULU ASİL
1.    Av. Oğuz ÖZDEMİR - Başkan
2.    Gökhan ÇALIŞKAN
3.    Hüsamettin SARI
4.    Serkan ÜLKÜ 
5.    İsmail KANBER
6.    Engin VURAL
7.    Aziz KARAGÖZ
8.    Cemil NAZLI
9.    Hasan YAZICI
10.    Metin ÖZABUŞ

11.    Yunus Emre KURUBACAK
12.    Murat COTUK
13.    Abdulselam AYDEMİR
14.    Kamil KOCABAŞ
15.    Burak ATICI

YÖNETİM KURULU YEDEK
1.    Ali BİRİCİK 
2.    Engin DOLAPCI
3.    Hasan YILMAZ
4.    Abidin GÜCÜYENER
5.    Mehmet Akif ÇORAPSIZ
6.    İlyas AKKAYA
7.    Kadir ÖZKESER 
8.    Uğur ÖRKÜTGİL
9.    Vedat AKBIYIK 
10.    Nihat BAŞ

11.   Abdullah GÜLAL
12.    Mustafa GÜNAY
13.    Yasin PEKER
14.    Mustafa Ümit KALELİ
15.    Zekeriya ÜNAL

DENETLEME KURULU ASİL
1.    Bünyamin KIZILKAYA
2.    Nuri NAMLU

3-Halil KILIÇ

DENETLEME KURULU YEDEK
2-Mehmet DEMİRKALA
3-Hüseyin ÖZDEMİR

3-Gürkan İLHAN

 

Editör: Mustafa YILDIRIM