ad305588-b847-46dc-a2fa-3e2a1da11571

 Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman, bir önceki dönem Şube Başkanı Ayhan Arslan, Başkan Yardımcıları Gökhan Çalışkan, İsmail Kanber, Av. Oğuz Özdemir üyelerimizden Av. Hacer Gök, İbrahim Eldem, Hakan Keskin, Hasan Yazıcı, Nihat Baş, Av. Erol Halka, Abdullah Gülal, Genç MÜSİAD Eskişehir Başkanı Mehmet Bilen ve Genç MÜSİAD üyemiz Av. Mustafa Emir Arslan Eskişehir Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı görevine atanan Arif Hamdi Sazak’ ı makamında ziyaret edip, yeni görevin hayırlı olması dileklerini ileterek başarılar dilediler.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Duman,  “İlimize Eskişehir Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı görevine yeni atanan Değerli Başkanımız Sayın Arif Hamdi Sazak’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. Daha önceki görev yaptığı illerdeki başarılı çalışmalarının şehrimizde de devam edeceğine inancımız  tamdır. MÜSİAD olarak Kamu Kurum ve Kuruluşları ile sürekli işbirliği içersinde olduklarını belirterek,  MÜSİAD Eskişehir Şubesi faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgiler verdik, şehrimiz hakkında istişareler yaparak karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı ve biz işadamları olarak Yönetim Kurulumuz ve üyelerimiz ile birlikte üzerimize düşen görevleri yapmaya her zaman hazırız dedi. Yakın ilgisine ve gösterdikleri misafirperverliği için Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanımız Sayın Sazak’ a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Eskişehir Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Arif Hamdi Sazak “Eskişehir’ de Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı olarak göreve başlamam dolayısıyla, gerçekleştirdikleri ziyaretlerinden dolayı MÜSİAD Eskişehir Başkanı Hakan Duman ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan mutluluk duydum. Eskişehir’ de görev yapmaktan dolayı mutlu olduğunu ve en iyi hizmeti verebilmek adına tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliği içersinde çalışacaklarını söyledi. MÜSİAD Şube Başkanı Duman ve heyetini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirip bu nazik ziyaretleri için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Mustafa YILDIRIM