Konsept hediye kutusu alanında dev bir marka olan Hediyeboxturkey çok daha fazla tercih edilmeye başlandı. Markalar sitenin ana sayfasında yer alan hediyeleri tercih ederek hem çalışanlarını mutlu ediyor hem de reklam yapma imkanı bulabiliyor.

Helloboxturkey Güvenilir Mi?

Kurumsal hediye kutusu satışı gerçekleştiren Helloboxturkey’i tercih etmek isteyen bireylerin merak ettiği en önemli detay işletmenin güvenilir olup olmadığıdır. Bireyler bu soruya cevap arayarak daha nitelikli alışveriş deneyimine ulaşmak istiyor.

Helloboxturkey oldukça güvenilir bir firmadır. Güvenilir olarak nitelendirilmesini etkileyen en önemli etken geçmiş çalışmalarıdır. Helloboxturkey n11.com, Aras Kargo, Opet, Mono, Fibergames, Fujifilm gibi toplumun farklı alanında hizmet veren birçok işletmeye hizmet sağlamıştır.

Farklı alanlardaki işletmelere sunulan bu hizmet güven problemi yaşama sorununu direkt olarak ortadan kaldırıyor. Firma çalışanları sektör içerisinde tecrübeli ve alanında uzman olduğu için herhangi bir güven problemi yaşamasına gerek kalmıyor.

Helloboxturkey Corp Seçenekleri

Türkçeye şirket olarak çevrilen corp kelimesi hediye alanında da kullanılıyor. Firmalar bu alanda satışa sunulan birbirinden özel hediye kutularını kullanarak müşterilerini memnun edebiliyor.

Bu bağlamda sitede şu seçenekler kullanılabiliyor:

  • Yılbaşı hediye kutusu
  • Kraft hediye kutuları
  • Bez çanta hediyeler
  • Mini hediye kutuları
  • Ahşap hediye kutuları
  • Klasik hediye kutuları

Firmada yer alan corp seçenekleri oldukça geniş bir alanda sunulduğu için firmalar beklentisine uygun modeli rahatlıkla bulabiliyor. Üstelik bulunan bu modeller özel dolgu ve aksesuarlara sahip olabiliyor. Bu özel dolgu ve aksesuar detayı sayesinde seçilen modeller premium bir görüntü sunabiliyor.

Helloboxturkey Teklif Formu

Helloboxtukey sistemine giren bireyler yüzlerce hatta binlerce farklı hediye kutusu ile karşılaşabiliyor. Bu da kutu seçiminin çok zorlu olmasına neden olabiliyor.

Ancak teklif formu sayesinde bu zorlu süreç kısa süre içerisinde ortadan kaldırılabiliyor. Helloboxturkey ana sayfasında yer alan teklif formu seçeneğine tıklayarak dakikalar içerisinde özel bir seçim gerçekleştirilebiliyor.

Ana menüde yer alan teklif formu butonuna tıklanmasıyla beraber bireylere birtakım sorular soruluyor. Bu sorulan sorulara doğru cevap vermek büyük önem arz ediyor. Çünkü bu cevaplar sayesinde markaya uygun modeller araştırılıyo

Editör: Mustafa YILDIRIM