Milletvekili Fatih Dönmez’den 23 Nisan mesajı Milletvekili Fatih Dönmez’den 23 Nisan mesajı

Türkiye’nin heyecanla beklediği 31 Mart yerel seçimlerine 1 gün kaldı. AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, yaklaşık 90 gündür sürdürdüğü seçim çalışmalarına devam etti. Günün ilk saatlerinde 75. Yıl Mahallesi’ni ziyaret eden Hatipoğlu, mahalle muhtarı Asaf Karabulut ve vatandaşlarla buluştu.

Buradaki ziyaretinin ardından Emek Mahallesi Dilek Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret eden Nebi Hatipoğlu, vatandaşların istek ve taleplerini yeniden dinleyerek, projelerinden bahsetti.

AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, daha sonra İsmet İnönü 2. Caddesi’ne geldi. Hatipoğlu burada, geçtiğimiz günlerde vatandaşın geri dönüşüme sokmak için plastik madde topladığı sırada videosu çekilerek hakaret edilen, kendisine oy vereceğini söylediği için hakkında kötü şeyler söylenen 70 yaşındaki Eskişehirli vatandaşla bir araya geldi. Kendisini desteklediğini söyleyen vatandaşa teşekkür ederek projelerinden bahseden Hatipoğlu, vatandaşla hatıra fotoğrafı çektirdi. İsmet İnönü 2. Caddesi ve Hamamyolu esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden Hatipoğlu, 


“Kıymetli hemşehrilerim, yaklaşık 90 gündür hep birlikte el ele gönül gönüle birlikte yürüttüğümüz, Eskişehir’imiz için dertlendiğimiz, ortak sorunlarımıza birlikte çareler bulduğumuz kampanyamızın sonuna geldik. İlk günden itibaren siz değerli vatandaşlarımızla bir araya gelerek, hem sorunlarınızı dinliyoruz hem de bu sorunlara çözüm ürettiğimiz projelerimizi açıklıyoruz. Artık seçime son 1 gün kaldı. Bugünden sonra yapacağımız tek 1 şey kaldı; sandığa giderek oyumuzu kullanmak ve oylarımıza sahip çıkmak. Bu hepimizin bir vatandaşlık görevi olduğu gibi emeklerimizin karşılığını da alacağımız güzel bir gün olacak. Bu sebeple vatandaşlarımızı sandığa davet ediyorum. Şimdi sandıklarımıza sahip çıkma zamanı! İnşallah, 31 Mart akşamı emeklerimizin karşılığını alacak ve Eskişehirimize hizmet edeceğiz. Emekleriniz ve destekleriniz için minnettarım. Hep birlikte başaracağız, hep birlikte kazanacağız. AK Parti belediyeciliği Eskişehir’e çok yakışacak!” dedi.

Editör: Mustafa YILDIRIM