Tepebaşı belediyesi her zaman özel bireylerimizin yanında
Tepebaşı belediyesi her zaman özel bireylerimizin yanında
İçeriği Görüntüle

Eskişehir’de toplumsal dayanışmanın güzel örneklerinden biri daha hayata geçirildi. Neşeli Hayatlar Derneği, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi (ÇEKOM) bünyesinde kalan kız çocukları için anlamlı bir kahvaltı programı düzenledi. Samimi atmosferde gerçekleşen etkinlik, çocuklara unutulmaz bir hafta sonu yaşattı.

Gönül Köprüleri Kuruldu

Organizasyona Neşeli Hayatlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Erdoğan da yakından eşlik etti. Etkinliğin öncülüğünü yapan Erdoğan, çocuklarla ve davetlilerle bir araya gelerek dayanışma ruhunun güçlenmesine katkı sundu.

Kahvaltı programında, devlet koruması altındaki çocuklar keyifli vakit geçirirken, dernek üyeleri, dernekte gönüllü etüt çalışmaları yürüten üniversite öğrencileri ve davetliler de çocuklarla yakından ilgilendi.

Programa, Eskişehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Orhan Bayrak da katıldı.

Çocuklara Özel Hediyeler Verildi

Etkinliğin sonunda çocuklar için özel bir sürpriz hazırlandı. Her bir çocuğun yaşına ve beğenisine uygun şekilde hazırlanan bileklikler hediye edildi. Hediyelerini alan kız çocuklarının mutluluğu ise etkinliğe damga vurdu.

Neşeli Hayatlar Derneği’nin düzenlediği bu anlamlı organizasyon, çocukların sosyal hayata daha güçlü katılımını desteklerken, dayanışma ve paylaşmanın önemini bir kez daha gözler önüne serdi.