Tepebaşı Belediyesi’nin, kentteki üniversite öğrencileri için “Gel beraber olsun” sloganı ile başlattığı ücretsiz yemek hizmeti öğrenciler ile buluşmaya devam ediyor.

Öğrencilere, hafta içi her akşam Anadolu Üniversitesi Cuma Kapısı arkasında bulunan Yeşiltepe Mahallesi Sınırlar Sokak No: 2 adresinde akşam yemeği ücretsiz olarak sunuluyor. Nihal-İsmail Akçura Aşevi’nde uzman belediye personeli tarafından özenle pişirilen yemekler, 18.00-20.00 saatleri arasında ikram ediliyor. Üniversite öğrencileri, öğrenci belgesi ibraz ederek sunulan yemek ikramından faydalanabiliyor.

Hizmetten yararlanan öğrenciler ise Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’a ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletiyor.

“Her gün gelmeye çalışıyoruz”

İhsan Emre, “Yemekleri çok iyi buluyorum. Her gün gelmeye çalışıyoruz. Belediye başkanımıza teşekkür ederiz. Personel de çok güler yüzlü, çok memnunuz” ifadelerini kullandı.

Burak Güney, “Her gün geliyoruz. Yemek çok güzel, ücretsiz olması çok iyi. Personel de çok ilgili” diye konuştu.

Beyza Cümeli, “Bu uygulamadan yeni haberim oldu, ilk kez geldim. Gayet güzel ve hoş. Ben bütün öğrencilerin gelmesini tavsiye ediyorum. Özellikle ihtiyacı olanlar için çok iyi bir uygulama. Gerekli olan bir şeydi yapılması da güzel olmuş” ifadelerini kullandı.

“Burayı keşfettikten sonra hep geliyoruz”

Tepebaşı belediye başkanımız iyi ki var Tepebaşı belediye başkanımız iyi ki var

Furkan Yenilmez, “Çok iyi. Bu saatlerde bizim okulumuz akşam yemeği vermiyor. Burayı keşfettikten sonra hep buraya gelmeye başladık. Hem yemek olarak çok iyi hem de hizmet çok iyi. Güler yüzle hizmet alıyoruz” dedi.

Berkan Batar, “Belediyemizin böyle güzel bir hizmeti var. Teşekkür ediyoruz. Tavuk pilav istedik bizi kırmadılar, teşekkür ederiz. Öğrenci olarak her gün akşam yemeğimiz oluyor ve çok memnunuz” diye konuştu.

Mehmet Bubalar, “Bence onda on hizmet. Geldiğimizden beri bizi çok güzel ağırlıyorlar. Kendilerine çok teşekkür ederim” dedi.

Editör: Mustafa YILDIRIM