MBA’da iftar sevinci MBA’da iftar sevinci

 
Kahvaltı sonrasında kurumda çalışan öğretmenlere ve Önder Dil’in çözüm ortağı firma ve kurum temsilcilerine, tedarikçilere Türkiye Cumhuriyeti’nin yüzüncü yılı için üretilen, üzerinde; “Türkiyem 100 yaşında” baskılı, altın kaplama madalyon bulunan plaket hediye edildi. 
Kahvaltı sonrasında söz alan Önder Dil Kurucu Müdürü Öğretmen Mustafa Köksal, “Geleceğin mimarları, ülkemizin geleceğini hazırlayan değerli öğretmenlerim, Öğretmen Günümüz kutlu olsun. Biz ‘bize bir harf öğretenin kölesi oluruz’ diyen bir neslin üyeleriyiz. 36 senelik bir kurumuz, bu güzel günde Öğretmen Evi’nin zengin menüsü ile kutlamaktan mutluluk duyuyoruz. “ ifadelerini kullandı. Köksal, “Bu özel günde bizimle olan değerli öğretmenlerimize ve yıllardır bizimle çalışan tedarikçilerimize, çözüm ortaklarımıza; Cumhuriyetimizin 100. yılı vesilesiyle Singapur’da özel olarak imal ettirdiğimiz altın kaplamalı madalyon hediye etmek istedik.” dedi. 
YÜZÜNCÜ YIL ÖZEL PLAKETİ
Uzun yıllardır birlikte çalıştıkları öğretmenleriyle artık bir aile gibi olduklarının altını çizen Köksal, “Hep birlikte Önder Dil'de kaliteli, nitelikli, alanında uzman öğretmenlerimizle sunduğumuz hizmetimizi Eskişehirlilerle buluşturmanın gururunu yaşıyoruz. Geleceğe Önder olan, tüm meslektaşlarımızın Öğretmenler Gününü kutluyorum." şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından plaket törenine geçildi, yüzüncü yıl özel plaketini alan konuklar, Önder Dil Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Mustafa Köksal’a teşekkürlerini ifade etti.

Editör: Mustafa YILDIRIM