Farklı çeliklerde hazırlanan anketler ile farklı istatistiksel bilgiler hedeflenmektedir. Ancak bu süreçte çok önemli bir ayrım söz konusudur. Yapılan her bir anketin en doğru verilerle çıkacak en doğru sonuca ulaştırılabilmesi için tamamen Tarafsız olarak ve gerçek kişilerden oluşan bir sistem içerisinde planlanması çok önemlidir. Sizlerde güven duyabileceğiniz bir platformda online seçim anketi uygulamasına katılmak istiyorsanız Ara Seçim sitesine giriş yapabilirsiniz.

Ara Seçim sitesine giriş yaparak kişisel bilgileriniz ile sisteme dahil olabilirsiniz. Burada sizleri bekleyen en önemli Kural size ait olan gerçek bilgilerle giriş yapıyor olmanızdır. Aksi halde sistem üyeliğiniz gerçekleştirilmeyecek anketlere katılım sağlamanız mümkün olmayacaktır.  Çıkan seçim anket sonuçları en doğru verilere ulaşabilmesi için katılımın tamamen gerçek kişiler tarafından ve her bir anket için bir kez yapılıyor olması büyük önem taşımaktadır. Bunun için kendi kişisel bilgilerinizle katılım sağlamanız önemli ve gerekli bir kuraldır.

Güvenli seçim anketi

Ara Seçim online seçim anketi sitesi en güvenli anket sitelerinden birisi olarak büyük bir ilgi görmektedir. Bu siteye giriş yaparak kullanış olduğunuz kişisel bilgileriniz veri tabanına kayıt edilmemektedir. Ve tüm anketler seçim öncesinde kendin imha etmek üzere planlanmıştır. Dolayısıyla güven duyarak bir katılım sağlayabilir ve sürece destek olabilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM