Osman Erdemir 1958 yılında Denizli'nin Sarayköy ilçesinde dünyaya gelen ve bugün Denizli'nin en başarılı Mali Müşavirlik hizmetini yürüten önemli bir kişidir. Ege Üniversitesi İktisat Fakültesi ekonomi bölümünden mezun olduktan sonra İzmir'de bir süre görev almış ve 1980 Yılı itibariyle aktif olarak Denizli'de mali müşavir olarak çalışmaya başlamıştır. Kendisine ait olan bir mali müşavir bürosunda her biri birbirinden başarılı Mali Müşavir ve muhasebeciler ile faaliyetlerini sürdürmektedir.

Osman Erdemir Denizli'nin en güçlü ve en köklü şirketlerine Mali Müşavirlik hizmeti vermektedir. Aynı zamanda denetim ve Danışmanlık alanında da oldukça önemli iş birlikleri içerisindedir. Mali Müşavirlik mesleğinin gerektirdiği tüm hizmet detaylarını sağlarken aynı zamanda danışmanlık hizmeti ile firmaların daha güçlü finansal yapılara sahip olmasına destek olmaktadır.

Osman Demir çok uzun yıllardır elde etmiş olduğu bilgi ve birikimle Mali Müşavirlik görevini başarılı bir şekilde sürdürmektedir. Aynı zamanda kendisini Denizli'nin yeni dönem Muhasebeciler Odası başkan adayı olarak açıklamıştır. Başkanlık görevinin gerektirdiği tüm yetkinliklere sahip bir kişiliktir.

Denizli bölgesinde faaliyet gösteren firmaların Osman ERDEMİR’e Karşı güven duygusu hayli gelişmiştir. İş birliği içerisinde olduğu tüm firmaların faydası için sürekli araştıran ve gelişmeleri takip eden bir yapıya sahiptir. Bu nedenle Denizli işverenleri ve meslektaşları Muhasebeciler Odası Başkanı olarak da çok başarılı çalışmalar yapacağına dair güven ve inanç içerisindedir.

Editör: Mustafa YILDIRIM