Günümüz dünyasında artık sanal oyunlar birçok kişinin vazgeçilmezi haline gelmiş durumda birçok farklı yaş grubundan insan hemen her gün sanal oyunlar oynayarak eğlenceli vakitler geçiriyor. Böylece yeni arkadaşlar ediniyorlar. Oyun severler sadece oyunlarla değil yeni çıkan oyun haberleri ile de ilgileniyorlar. Oyun haberleri oyun severleri oyunlarla ilgili önemli bilgiler veriyor. 

God Of War Ragnarok Haberleri

Oyun severlerin Büyük bir merakla takip etmiş oldukları god of War ragnarok oyunu yılın en çok beklenen oyunlarından biri oyunun en son hikâyesini gösteren bir sinematik video daha önce paylaşılmıştı. Bununla birlikte oyunun ilk oynanma görüntüleri de video olarak yayınlandı. Oyunun videosu öyle uzun değildir. Video 1 dakika 40 saniye sürüyor. Ancak oyun içerisinde yer alacak olan dinamikler için oldukça güzel ve bilgiler video içerisinde mevcuttur.

Video içerisinde oyunun efsaneleşmiş silahları da yer alıyor. Bununla birlikte efsanevi silahlarda yakıcı ve dondurucu gibi özel etkiler de göze batıyor. Savaş dinamiklerinde ise daha önce de olduğu gibi animasyonlar oldukça başarılı. Ayrıca bir önceki oyuna kıyasla animasyonlarda oldukça gelişmeler olduğu göze çarpıyor. 

Epic Games 

Uzun süreden bu yana sessizliğini koruyan epic games artık sessizliğini bozdu. Firma iddialı oyunlarını ücretsiz bir şekilde oyunculara sunacağı ile ilgili açıklamalar yaptı. 1 Eylül tarihinde  ücretsiz olarak verilecek olan  3 yapım var.  Ücretsiz epic games oyunları ise şöyle;

  • Knockout City
  • Submerged Hidden Depths 
  • Shadow Of The Tomb Raider: Definitive 

Ee Firma bu hafta oyunculardan tam not alacak gibi görünüyor. Gelecek hafta ise oyunlarda bir sürpriz gelişme yaşanıp yaşanmayacağı konusunda ise herhangi bir bilgi yok. Bununla birlikte epic games oyununun indirimleri de devam ediyor. Çok sevilen oyunların birkaçında %60 ile 70 arası indirimler mevcuttur. Bu indirimleri Blog sitesi üzerinden de öğrenebilirsiniz.

Fifa 23 Sistem Gereksinimleri

Pek çok oyuncağı FIFA 23 sistem gereksinimlerini şimdiden araştırmaya başladı. 30 Eylül tarihinde piyasaya çıkacak oyun için ön siparişler bile başlamış durumda. Durum böyle olunca da oyunu satın almak isteyen oyuncular oyunun sistem gereksinimleri ile ilgili bir araştırmaya girdi. FIFA 23 oyununda hypermotion 2 teknolojisi kullanılmış. Futbolcu hareketleri ve animasyonlar da bu teknolojiye bağlı olarak gelişiyor. Durum böyle olunca da istenen sistemin biraz daha üstünde bir seviyeye gelin diye karşımıza çıkıyor. Öte yandan Eylül ayı sonunda satışa çıkması beklenen FIFA 23 oyunu ile ilgili beklenmedik bir hata da gündemdedir.

Yaşanan bu hatadan dolayı FIFA 23 oyunu 1 ay daha erken erişime açılmış vaziyette. Bu durum mu fark eder oyunculardan bazıları ise FIFA 23 oyununu oynayabilme fırsatı bulabildi. Böylece yeni oyuncu kartlarının da bu şekilde ortaya çıkması sağlanmış oldu. Oyundaki hata kısa süre içerisinde giderildi fakat oyunda yer alacak olan en iyi futbolcu kartları da çoktan yayınlandı. Bunları Blog sitesini ziyaret ederek görebilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM