Lüks ve konforlu bir seyahat yolu arayanlar arasında özel jet kiralama giderek daha yaygın hale geliyor. İşlerini yetiştirmek isteyenler, kendine özen gösteren bireyler, özel günlerini unutulmaz bir geziyle taçlandırmak isteyenler vb. özel jet kiralama hizmetinin detaylarını bilmek istiyor. Bu içeriğimizde uzun yıllardır sektörde lider konumda olan deneyimli ve profesyonel Jet Partner hakkında bazı bilgilere değineceğiz. Merak ettiğiniz herhangi bir hususta daha detaylı bilgi almak veya Jet Partner’in hizmetlerinden yararlanmak için 7/24 çekinmeden arayabilirsiniz!

Uçuşunuzu Başkası Değil Siz Planlayın!

Her detayını kendinizin planlayacağı özel jet kiralama hizmeti ulaşım seçenekleri arasında en lüks ve konforlu olanıdır. Uçuş olarak baktığımızda yolcu uçaklarında her ne kadar Business Class’ta da uçacak olsanız tüm süre şirketleri tarafından planlanır uçuş saati, varılacak havaalanı, aktarma, rötar vs. birçok konuda firmanın kararlarını uygulamak zorunda kalırsınız. Bu durum bazen işleriniz açısından çok büyük problemlere neden olabilir. Örneğin satın almak istediğiniz özel ürünler için yapılacak bir müzayedeye katılmanız gerektiğinde ve bu işin sabahında başka önemli bir toplantınız olduğunda vakit kaybetmeden yorulmadan her yere özel jet ile yetişebilirsiniz.

Evcil Hayvanınızı Unutmayın!

Daha önce hiç başka bir ülkeye giderken hayvan dostunuzu yanınızda götürmeyi istediniz mi? Jet partner ile bu da mümkün. Hayvan dostunuzu seyahat sürecinde emanet edecek kimseniz yoksa, onun sizin uzun süre yoklunuzda strese gireceğinden endişeleniyorsanız uçuşunuzda ve gezinizde size en yakın hayvan dostunuzun arkadaşlık etmesini istiyorsanız uçağa onunla birlikte gelebilirsiniz. Ancak giriş yapacağınız ülkenin gümrükten evcil hayvan geçirmek koşullarını eksiksiz yerine getirdiğinizden emin olmanız gerekir. Benzer şekilde önem verdiğiniz bitkilerinizi de yolculuğa uygun hale getirip gümrük yasalarına uygun biçimde uzun süreli seyahatinizde yanınıza alabilirsiniz.

Konfordan Ödün Vermeyin!

%100 hijyenik olduğundan emin olduğunuz, en iyi yemek ve içecekleri tadacağınız, vaktinizi tamamen kendinize göre ayarlayacağınız, bagaj konusunda çok ciddi kısıtlamalara maruz kalmayacağınız, temiz hijyen ve yolculuk için gerekebilecek malzemeler edindiğiniz (terlik, diş fırçası, diş macunu, sabun vs.) konforu en üst seviyede hissedeceğiniz bir uçuş deneyimi ancak özel jet kiralama ile mümkündür. Tüm sözünü ettiğimizden daha fazlasının sizi beklediği bu yolculuğunuzda kendinizi ve iş ekibinizi veya dostlarınızı/ akrabalarınızı Jet Partner’in güvenilir profesyonelliğine gönül rahatlığı ile emanet edebilirsiniz.

Gizlilik ve Güvenlik İlkesi

Unutulmaz Yurtdışı Turları İçin Onurtour Fırsatları Unutulmaz Yurtdışı Turları İçin Onurtour Fırsatları

Sizin için Jet Partner ve ekibi tarafından sunulan bütün hizmetler tamamen gizlilik ve güvenlik çerçevesinde ele alınır. Kişisel verilerin korunması kanunu ve müşteri mahremiyeti gibi hem hukuki hem iş ahlakına yakışan biçimde hizmet verileceğinden emin olabilirsiniz.

7/24 Ulaşılabilir Müşteri Hizmetleri

Kurumsallığa her anlamda önem eren ve işini bu şekilde ilerleten Jet Partner Müşteri Hizmetleri servisini 7/24 ulaşılabilir yapmıştır. Dilediğiniz zaman verilen hizmetler ile ilgili bilgi almak, hizmet satın alımı ya da iptali için firma yetkilileri ile görülebilirsiniz. Jet Partner’in sizi hiçbir koşulda mağdur etmeyecek köklü bir firma olduğunu ve müşteri memnuniyetine ekstra özen gösterildiğini bilmenizi isteriz.

Editör: Mustafa YILDIRIM