Tipik olarak Ankara panel çit, çelik veya alüminyum olmak üzere kompozit malzemelerden yapılmış panellerden oluşan bir çit türüdür. Panel çitler, düşük maliyetleri ve kurulum kolaylığı nedeniyle popülerdir. Arsa, oyun parkı, bahçe, otopark gibi bir alanı çevrelemek için kullanılabilirler. Sığır çiti olarak da bilinen panel çit, inek ve at gibi hayvanları bir alanda tutmak için kullanılan bir çit türüdür. Her biri yaklaşık bir fit genişliğinde ve dört inç kalınlığında birbirine bağlanmış bir dizi yatay tahtadan oluşur. Çitin üstü ve altı genellikle farklı renklerle işaretlenir, böylece hayvanlar çitleri kolayca ayırt edebilir. Ankara Tel Çit sitesinden en kaliteli çitlere ulaşabilirsiniz.

Panel Çit Kullanmanın Önemi Nedir?

Ankara tel çit, yatay veya dikey olarak yerleştirilmiş bir dizi dikdörtgen panelden oluşan açık hava veya kapalı bir yapıdır. Paneller, güçlü ve verimli bir güvenlik bariyeri oluşturmak için genellikle kanallar, kirişler, birbirine geçen parçalar, çapraz raylar vb. ile bağlanır. Sığırları çiçek tarhlarından uzak tutmakta faydalıdırlar; çocukların akan şelalelerin yakınında oynamasını önlemek; ağaçların yakınlarda otlayan keçiler tarafından zarar görmesini önlemek; bağları güneşe veya rüzgâra karşı çevrelemek; göller vb. çevresinde yaban hayatı koruma alanları oluşturur.

Ankara çim çit tarım alanları ve bahçelerde farklı alanlar arasında sınır işaretleyici olarak kullanılabilir; ayrıca çiftlik evleri ve çiftliklerdeki diğer binalar için çit görevi görürler. Kısacası, fiziksel hasardan korunmaya ihtiyaç duyan herhangi bir alan olabilir. Ankara Tel Çit sitesi sizlere bu alanda etkili ve profesyonel hizmetler sunar.

Editör: Mustafa YILDIRIM