Eskişehir’in çöpü enerjiye, ısısı çiçeğe...
Eskişehir’in çöpü enerjiye, ısısı çiçeğe...
İçeriği Görüntüle

Tepebaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki sorumluluk alanlarında bakım ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Vatandaşların park ve açık alanlardan daha güvenli ve konforlu şekilde yararlanabilmesi amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında, kullanım ömrünü tamamlayan ve arızalanan aydınlatma sistemleri modern LED armatürlerle yenileniyor.

Ekipler, hem enerji verimliliğini artırmak hem de gece saatlerinde park ve spor alanlarının daha aydınlık hale gelmesini sağlamak amacıyla çalışmalarını kentin farklı noktalarında sürdürüyor. Bu kapsamda Ediz Bahtiyaroğlu Halı Sahası'nda aydınlatma sistemleri tamamen yenilenirken, Rasim Kara Parkı'nda çalışmayan aydınlatmalar da yeni nesil LED armatürlerle değiştirildi.

Gerçekleştirilen yenileme çalışmalarıyla birlikte park ve spor alanlarında aydınlatma kalitesi artırılırken, enerji tasarrufu sağlayan LED teknolojisi sayesinde elektrik tüketiminin azaltılması da hedefleniyor. Böylece hem vatandaşların akşam saatlerinde alanları güvenle kullanabilmesi sağlanıyor hem de belediyenin enerji verimliliği çalışmaları desteklenmiş oluyor.

Tepebaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kent genelindeki park, yeşil alan ve sosyal yaşam alanlarında bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını program dahilinde sürdürmeye devam ediyor.