1979 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Cenk Erdoğan’ın müzikal yeteneği 1997 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi Müzik Kompozisyon Bölümü’nde dört yıl sürecek prestijli bir burs kazanmasıyla erken yaşta tanındı. İlk Albümü ‘İLE’ 2008 yılında yayımlandı ve aynı yıl Çağan Irmak’ın etkileyici filmi “Issız Adam”ın müziklerini besteleyerek Yeşilçam “Yılın Soundtrack’I 2009” Ödülünü kazandı.

Yıllar içerisinde sayısız sanatçı ile çalışmalar yapan ve birçok yerli ve uluslararası festivalde sahne alan Cenk Erdoğan, 2019 yılında International Guitar Night projesinin bir parçası olarak Avrupa ve Amerika Turnesine çıktı. Turne kapsamında 80’den fazla konser verdi.  Turne kapsamında birlikte sahne aldığı Jim Kimo West’in “More Guitar Stories” albümüne katkıları nedeniyle En İyi New Age Albüm kategorisine Grammy ödülüne layık görüldü.
 

Bu hafta vizyona hangi filmler giriyor Bu hafta vizyona hangi filmler giriyor

Cenk Erdoğan'ın sahneye çıkacağı bugece, sizi Büyüleyici melodilerile eşsiz bir müzikal yolculuğa çıkarmaya davet ediyor. En son albümü ‘ARA’yı sizlere sunmanın yanısıra, önceki müziklerinden seçmeleri de seslendirecek, böylece benzersiz ve unutulmaz bir konser deneyimi yaratacak. Ruhunuzu tazeleyen müziğin, sınırları yeniden tanımlayacak birdeneyimin parçası olmak için konser için biletinizi hemen alın!

Biletler: https://biletinial.com/tr-tr/muzik/cenk-erdogan-solo-konser

Editör: Mustafa YILDIRIM