Vehbi Koç Kongre Merkezi, 21. Eskişehir Kalite Şöleni’ne ev sahipliği yaptı.  KALDER Eskişehir Şubesi ve Eskişehir Ticaret Odası’nın işbirliğinde gerçekleşen kalite şöleni 28 Eylül Çarşamba günü gerçekleşti. Kalite şöleninin açılışına ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli, KALDER Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Bayraktar ve çok sayıda konuk katıldı. Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli kalite şöleninde Özel Eskişehir OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi adına Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesini imzaladı.

Kalite ve performans sisteminin geliştirilmesine önem veriyoruz

İş dünyasını, çalışanları, akademisyenleri ve öğrencileri bir araya getiren etkinliğin açılışında konuşan ETO Başkanı Metin Güler, oda olarak kalite ve performans sisteminin geliştirilmesine çok önem verdiklerini belirterek, bu kapsamda yeniliklere imza atmaya devam ettiklerini kaydetti. ETO’nun KALDER Eskişehir Şubesi ile çok sayıda işbirliğine imza attığını belirten Güler, hem odanın hem de üye firmaların kalite, hizmet ve memnuniyet çalışmalarına destek vermeyi sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Türkiye’nin refahını ve rekabet gücünü yükseltmek için çalışıyoruz

KALDER Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Bayraktar, salgın nedeniyle 2 yıldır çevrimiçi yapılan kalite şölenini yeniden yüz yüze yapmaktan mutluluk ve gurur duyduklarını söyledi. Kalite kültürünü yaşam biçimi haline getirmek ve Türkiye’nin refahını ve rekabet gücünü

yükseltmek adına çalışmalar yaptıklarını belirten Bayraktar, 21 yıldır düzenli olarak kalite şölenini gerçekleştiren KALDER Eskişehir Şubesine ve bu yıl etkinliğin gerçekleşmesi için destek olan Eskişehir Ticaret Odası’na teşekkür etti. Kalder Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Gökan Akın, 21. Eskişehir Kalite Şölenini Eskişehir Ticaret Odası’nın desteğiyle düzenlediklerini belirterek, gün boyunca düzenlenecek etkinliklerde hem yerel hem de ulusalda öne çıkan firmaların yöneticilerinin tecrübelerini paylaşacağını kaydetti.

Sektörlerindeki öncü firmaların yöneticileri Eskişehir’de buluştu

Türkiye’nin ve Eskişehir’in önde gelen firmalarının üst düzey yöneticilerinin konuk olduğu ve 4 farklı panelin ve final özel oturumunun gerçekleştiği kalite şöleni katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılandı.  “Önemli Olan! SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK” başlığı adı altındaki panelde Seçkin Danışmanlık Genel Müdürü Celal Seçkin ve Maysan Mando Genel Müdürü Tülay Hacıoğlu Şengül, iş hayatlarındaki ve firmalarındaki tecrübelerini paylaştı. “Önemli Olan! YAKLAŞIM” başlıklı panelde Kayseri Model Fabrika Genel Müdürü Salih Yalçın, Milenyum Metal Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kantarcı,  Armor Isı Transferleri Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Köksal panelist olarak iş hayatına dair görüşlerini aktardı.

Katılımcılar 4 panele ve özel oturuma konuk oldu

“Önemli Olan! BAŞARI” başlıklı panelde ise Haier Kurutma ve Bulaşık Fabrikaları Direktörü Kemal Çayırlı, Ford Otosan Eskişehir Fabrikası Kamyon Alan Lideri Namık Kemal Keskin, Demir Döküm Yönetim Kurulu Üyesi (Endüstriyel) ve Fabrika Direktörü Ahmet Şen, işletmelerde üretim ve planlamada başarıya giden yoldaki tecrübelerini anlattı. “Yaşam Biçimi olarak Kalite” başlıklı özel oturumda ise Klinik Psikolog Beyhan Budak, kalitenin iş hayatında ve yaşamdaki önemine dair değerlendirmelerde bulundu. 

Editör: Mustafa YILDIRIM