Pierre Cardin Home yenilikçi teknolojisi, kaliteli hizmet anlayışı ve moda trendleriyle olan yakın teması ile muhteşem ürünler sunuyor. Kalabalık ve çekirdek ailelerin her ihtiyacı başta olmak üzere çeyiz yapan kadınların da tüm gereksinimini alışılmışın dışında ürünleri ile karşılıyor. Her tarza ve beklentiye cevap veren ürünlerin varlığı ise kullanıcılardan tam not almayı başarıyor.

Bornoz- havlu seti, perde, yatak örtüsü, yorgan, battaniye, nevresim takımı gibi akla gelebilecek birçok ev ürününe Pierre Cardin bünyesinde rastlanır. Gündelik kullanım için sunulan ürünler olduğu gibi özel günler ve çeyiz için sunulan göz alıcı parçalar vardır. Bu sayede marka hem özel günlere hem de gündelik yaşama hoş bir dokunuş yapar.

Şık ve Gösterişli Ev Tekstil Ürünleri

Pierre Cardin alışılmışın dışındaki tasarım ve özgün renkler ile her evin havasını değiştirir. Üstelik bunu her ürünüyle değil, herhangi bir odaya alınan bir parça ürünle bile yapabilir. Örneğin, yatak odasında en fazla dikkat çeken yatak üzerine alınan şık bir battaniye odanın tümünü değiştirmiş gibi bir süs verir.

Nevresim takımı ve yatak örtüsü hem konforlu hem de kaliteli uykunun anahtarı olur. %100 pamuk, nefes alan ve terletmeyen kumaştan üretilen ürünler sayesinde güne mutlu başlamak mümkün olur. Sertleşme yapmayan, suyu çabucak emen bornoz ve havlu setleri ise uzun ömürlü kullanım sunar.

Uygun Fiyatı, Yüksel Kaliteye Sunan Pierre Cardin

Pierre Cardin yaşam alanını kolay, eğlenceli ve cool hale getiren ürünleriyle dikkat çeker. Nevresimden yorgana, yatak örtüsünden bornoza ve havludan battaniyeye kadar birçok ürünü ile evlerin ihtiyacını karşılar. Her biri farklı kumaş, tasarım ve renk içeren ürünlerin fiyatı ise farklıdır. Ürünlerden bazıları tek satışa sunulurken bazıları takım olarak sunulur. Bunun dışında tek kişilik ürünler olduğu gibi çift kişilik ürünlere de rastlanır. Haliyle bu durum fiyatın değişmesine, yükselmesine veya azalmasına neden olabilir.

Pierre Cardin kaliteyi ve özgün tasarımı oldukça uygun fiyata sunar. Bu sayede her insan kendi bütçesine, kriterlerine hitap eden parçayı kısa zamanda bulabilir. Siz de Pierre Cardin kalitesi ile evinize dokunuş yapmak isterseniz, sitemizi ziyaret edebilirsiniz!

Tüm ürünlerimiz için: https://www.pierrecardinhome.com.tr/

Editör: Mustafa YILDIRIM