Manevi unsuru göz ardı etmeden plaketler, başarınızın küçük bir nişanesi olarak kendinize veya bir alanda başarılı olmuş bir sevdiğinize götürebileceğiniz, çeşitli malzemelerden yapılmış unsurlardır. Başarılı olduğu kuruluş ve başarılı olduğu kurum veya kuruluş tarafından. Kısaca plaketler şablon olarak da adlandırılabilir. Küçük boyutlarıyla başarıyı simgeliyor ve farklı kalitedeki malzemelerden üretiliyor. Plaketler arasında en popüler olan ve göze çarpıcı gelen plaket kristal plakettir. Kaliteli ürünleri uygun fiyata satın almak istiyorsanız www.istanbulplaket.com sayfamızı ziyaret edin, model ve fiyatlarına bakıp size en uygun içeriği seçebilirsiniz.

Masa isimliği

İsim etiketlerini kullanmak, birçok şirketin aldığı en önemli kararlardan biridir. Veya isim etiketini tablo adı etiketi olarak kullanabilirsiniz. Masa isim etiketleri, odada kimin olduğunu ve kiminle uğraştığını gösterir. Elbette başka amaçlar için de kullanılabilir. Örneğin, bir isim sahibi aynı zamanda bir kalemlik olabilir. Özel bir kristal tasarım, çok kaliteli bir görünüm sağlarken, aynı zamanda mükemmel sonuçlar için isim etiketlerinin ve rütbelerin işlenmesine olanak tanır. Masa İsimliği kullanımı kurumsal açıdan çok önemlidir. Masa İsimliği sayesinde kurumsal ortamlarda daha ciddi bir görünüm garanti edilir. İster metal ister mermer olsun, tüm isim etiketleri, rütbe ve isimleri içerdiklerinden insanlar arasındaki ilişkilerin biraz farklı olmasına katkıda bulunur. Dil ve üsluplara biraz daha dikkat edilir. Görünüşte önemsiz gibi duran bir isim etiketi çok şey yapabilir.

Kristal Plaket Nedir?

Birçok farklı Plaket vardır. Ancak bunlardan en şık olanı genellikle kristal plakettir. Bu nedenle seçim yapılırken kristal plaket ön planda olmalıdır. İyi kristal plaketler diğerlerinden biraz daha pahalıdır. Çünkü kristal plaketler insanlar için şekillendirilmiştir. Bunun sebebi ise diğer plaketlerden biraz farklı bir tasarım yaratarak metal bir plaketten daha fazlasını sunma isteğimizdir. Ödüller genellikle Ayın Çalışanı ve Yılın Çalışanı gibi pozisyonlar için verilir. Ancak bunların en önemlisi yıllık performanstır. Yıl boyunca şirkete en çok katkı sağlayan kişiye veya performansı en yüksek çalışana özel bir plaket verilir.

Madalya

Madalya bir spor dalında veya bir etkinlikte derece göstermiş ve tüm katılımcılara verebilecek en hesaplı ve en güze hediyelerdir bir tanesidir madalyanın farklı çeşitleri bulunmaktadır;

-Baskılı Madalya

-Rofyel Kabartma Madalya

-Kristal Madalya

-Okul Madalyası

Birden fazla çeşidi olan madalyaları uygun fiyata satın almak istiyorsanız www.istanbulplaket.com sayfasını inceleyebilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM