Online şekilde teşvik ve danışmanlık faaliyetlerinden faydalanabileceğiniz Pusula Plus aktif şekilde hizmet sunmaktadır. Özellikle de sgk teşvik danışmanlık firmaları konusunda oldukça başarılı sonuçlara imza atmaktadır. Siz de firmanın bu hizmetlerinden ve diğer danışmanlık faaliyetlerinden faydalanmak için web adresini ziyaret edebilirsiniz. Burada tüm hizmetler detaylı bir şekilde sizlere aktarılmaktadır. Aynı zamanda teşvik hesaplama programını da sitede ücretsiz şekilde kullanabilirsiniz.

Genel anlamda SGK teşvik hesaplama konusunda alacağınız danışmanlık büyük fırsatlar tanımaktadır. Firmanızın yıllık maliyet ortalamalarını ve teşvik oranlarını rahatlıkla analiz edebilirsiniz. Bu doğrultuda nasıl bir teşvik programı izleyebileceğinizi de öğrenebilirsiniz.

İstihdam Teşviklerini Hesaplama Programı

Pusula Plus web adresinden rahatlıkla istihdam teşviklerini hesaplayabilirsiniz. Ancak öncesinde hangi istihdam teşviklerinin günümüzde yürürlükte olduğunu bilmeniz önemlidir. Bu sayede dilediğiniz teşvik kategorisini değerlendirerek personel maliyetlerinden tasarruf edebilirsiniz. Firmanın oluşturmuş olduğu program SGK ile eş zamanlı ve uyumlu şekilde çalışma göstermektedir. Bu bağlamda herhangi bir sorun yaşamadan teşvik analiz programını ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Programda ayrıca geçmiş ve gelecek teşvik indirimleri konusunda otomatik bilgilendirme de bulunmaktadır. Böylelikle düzenli olarak alacağınız bilgilendirme ve raporlara göre rahatlıkla hareket edebilirsiniz. Bunun yanı sıra analizler ve program kullanımı insan hatasını azaltmakta, iş yükünü hafifletmektedir. Bilişim teknolojisinin bu denli profesyonel kullanılması, sektörlerdeki gelişimi de arttırmaktadır.

2021 İstihdam Teşvikleri

Geçmişten günümüze belirtilen birçok farklı istihdam teşviki söz konusudur. Bu kapsamda herhangi bir teşvik hesaplama programı kullanmadan önce yürürlükte olanları kategorize etmelisiniz. Böylece yararlanabileceğiniz istihdam teşviklerine göre bir yol oluşturabilirsiniz. Bu bağlamda sizlere aşağıda maddeler halinde 2021 yılında yürürlükte olan istihdam teşviklerini sıraladık. Belirttiğimiz teşvikler genel olarak birçok indirim alternatifinin de habercisidir.

·       7252 teşviki

·       5510 indirimi

·       6645 sayılı teşvik

·       6111 sayılı teşvik

·       7103 teşviki

·       Engelli teşviki

Belirtmiş olduğumuz teşviklerin hepsini Pusula Plus bünyesinde değerlendirebilirsiniz. Üstelik firmanın web adresinde bu teşvikler konusunda detaylı açıklamalar da bulunmaktadır. Faydalanabileceğiniz teşvikleri değerlendirerek firmanızda iş yükünü ve maliyetlerini azaltabilirsiniz.

Pusula Plus Diğer Teşvik Hizmetleri

Pusula Plus firması sadece SGK teşvik danışmanlık hizmeti sunmamaktadır. Aynı zamanda farklı iş alanlarında da çeşitli teşvik fırsatları konusunda danışmanlık sağlamaktadır. Bu bakımdan değerlendirildiğinde firma oldukça kapsamlı bir çalışma sürdürmektedir. Aşağıda sizlere firmanın gerçekleştirmiş olduğu teşvik hizmetlerini genel olarak sıraladık. Belirttiğimiz tüm teşvik faaliyetlerinden dilediğiniz gibi faydalanmanız mümkündür.

·       SGK teşvik danışmanlığı

·       Kısa çalışma ödeneği danışmanlığı

·       KOSGEB danışmanlığı

·       Ar – Ge proje danışmanlığı

·       Yatırım teşvik belge danışmanlığı

·       Geriye dönük teşvik danışmanlığı

·       İŞKUR işbaşı eğitimi danışmanlığı

Alacağınız danışmanlık hizmetleri bilişim ve insan kaynaklarının birleşmesiyle birlikte oldukça etkili hale dönüşmektedir. Bulunduğunuz alanda ilerleyebilmeniz açısından büyük kapılar aralamada yardımcı olmaktadır. Bu doğrultuda en profesyonel teşvik hizmetleri için Pusula Plus firmasını tercih edebilirsiniz.

Kaynak: https://pusulaplus.com/hizmetlerimiz/tesvik-hizmetlerimiz/

Editör: Mustafa YILDIRIM