çakma rolex konusunda hizmet veren sitemiz, yılların verdiği tecrübe ile siz değerli müşterilerimiz için en trend saatlerin satışını gerçekleştirmeyi sürdürüyor. Orijinal saatlerle birebir özellikleri olan ve dünya markası olarak anılan tüm marka ve modellerdeki saatlerimiz için yapmanız gereken tek şey radikalsaat.net’i ziyaret etmek ve tercihlerinize en uygun saat modelini sepetinize eklemek.

İmitasyon Saatlerin Avantajları

İmitasyon saatlerin en büyük avantajı kesinlikle ve kesinlikle, uygun fiyatlı olmasıdır. Değişen piyasa koşulları ile birlikte orijinal bir saatin üreticiden çıkıp ülkemizdeki satış safhasına gelene kadar maliyeti bir hayli yükselmektedir. Bu durum da doğal olarak saat satış fiyatlarına yansımaktadır.

Radikal Saat gibi prestijli sitelerden temin ettiğiniz takdirde, çok daha düşük maliyette yerli üretim ve orijinali ile birebir özelliklere sahip olmanız mümkündür. Ayrıca şuan saat piyasasında orijinal olduğu iddia edilen çok sayıda ikinci kalite saat bulunur. Bu saatler orijinal saat fiyatları ile satışa sunulmaktadır ancak sahtedir.

Özellikle çakma rolex alanında piyasada çok sayıda sahte saatin bulunması yüksek maliyetlerle kalitesiz ve ikinci sınıf ürünleri almanız gibi bir riski de ortaya çıkartmaktadır. Rolex markasına ek olarak diğer tüm seçkin markalar için de aynı sey geçerlidir. Bu türden firmalardan alışveriş yaptığınız takdirde, kuvvetle muhtemel karşınızda bir muhatap bulmanız, değişim ve ya iade talep etmeniz de mümkün olmamaktadır.

Neden Radikal Saat’i Tercih Etmelisiniz?

İmitasyon olarak ifade edilen yan sanayi saatlerin satışı oldukça yaygınlaşmıştır. Bunun temel nedeni, son dönemlerde döviz kurunun da etkisiyle, orijinal saatlerin fiyatının bir hayli yüksek olmasıdır. Artan fiyatlar her gelir düzeyine hitap edebilen orijinal saatlerin alınabilmesini olanaksızlaşmıştır.

Her ne kadar yan sanayi de olsa, imitasyon saatlerde de gözetilen belli başlı kalite ölçütleri yer almaktadır. Yani bir saatin imitasyon olduğu, kalitesiz olduğu anlamına gelmemektedir. Sitemizde satışa sunulan imitasyon türü saatler oldukça kaliteli telidir. Saatlerin tasarımında birebir aynı özellikleri yakalayabilmek için seçkin tasarımcılar görev alır. Benzerlik oranı neredeyse aynı olduğu için, saatin orijinal olmadığının anlaşılması mümkün olmaz ve bu durumda görenler sizin orijinal bir saatiniz olduğunu düşünür.

Saatlerimizde A kalite materyaller kullanılmaktadır. Orijinal bir saatin uzun yıllar kullanılmasının ve fiyatlarının bu denli yüksek olmasının nedenlerinden biri de, üretiminde kullanılan dayanıklı materyallerdir. Sitemizde satılan saatlerde orijinali ile birebir materyaller kullanıldığından sitemizden aldığınız çakma rolex Saat ya da başka bir markanın imitasyonunu uzun yıllar kullanabilmeniz de mümkündür.

Bu açıdan sitemiz üzerinden ürün temin etmeniz doğru bir tercih olur. Aksi takdirde sahte olduğu belli olan ve kısa süre içerisinde yıpranıp bozulabilecek, hasar gördüğünde destek talep edemeyeceğiniz ürünlerle karşılaşmanız söz konusu olabilir. siz de orijinali ile birebir aynı ancak çok daha hesaplı bir saat ile şıklığınızı tamamlamak isterseniz sitemizi ziyaret edin.

radikalsaat.net/rolex-e/

Editör: Mustafa YILDIRIM