Aday adaylığını açıklayan isimler şöyle;

İş adamı Mücahit Sağdilek

1986 Yılında Eskişehir’de doğdu. Öğrenim hayatını Eskişehir’de tamamladı. Anadolu Üniversitesi iktisadi ve idari bilimler fakültesi Maliye bölümünden mezun oldu. Saadet Partisinin çeşitli kademelerinde görev aldı.  Evli ve 2 Çocuk babasıdır.

Esnaf Tuncay Akyol

1981 yılında Kars/Akyaka doğdu.İlk ve orta öğretimi  AKYAKA'da tamamladı .Lisans eğitimi Eskişehir Anadolu üniversitesi Eğitim fakültesi/Matematik bölümünde,Aynı üniversitenin iktisat fakültesi/iktısat bölümünden mezun oldu. Saadet Partisinin çeşitli kademelerinde görev aldı. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Avukat Adil Keser

1991 yılında Eskişehir'de doğdu. İlköğretim ve Lise öğrenimini burada tamamladıktan sonra ,Dicle Üniversitesi Hukuk fakültesinden mezun oldu. Serbest Avukatlık olarak görev yapmaktadır. Saadet Partisi çeşitli kademelerinde görev yapmaktadır.

Mali Müşavir Adayı Muhammed Ali Köse

1983 yılında Eskişehir'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini burada tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi Kamu yönetiminden mezun ardından Anadolu Üniversitesi adalet bölümünü bitirdi.Mali Müşavirlik sürecini tamamlamak üzere olan ve Saadet Partisi çeşitli kademelerinde görev alan KÖSE,Evli ve 1 çocuk babasıdır.

Emekçi Sercan GÖZEGİR

1986 yılında Eskişehir'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi PMYO Elektrik Bölümünden mezun oldu.Saadet Partisi çeşitli kademelerinde görev aldı. Kurumsal bir firmada görev yapan GÖZEGİR Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Emekçi Hasan Arduç

1987 yılında Eskişehir'de doğdu. İlk ve orta ve lise  öğrenimini burada tamamladıktan sonra Saadet Partisi çeşitli kademelerinde görev aldı.Kurumsal bir firmada görev yapan ARDUÇ, Evli ve 1 çocuk babasıdır.

Mali Müşavir Ramazan Kocaoğlu

1981 yılında Eskişehir'de doğdu.İlk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldu.

Mali Müşavir olarak görev yapan KOCAOĞLU Saadet Partisi çeşitli kademelerinde görev aldı. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Editör: Mustafa YILDIRIM