Vozol 10000 Vozol 10000


Hastaneler, sağlık merkezleri, aile hekimlikleri ve klinikler hasta ve yakınlarının rahat edeceği şekilde dizayn edilir. Özel sağlık merkezleri ve kamu sağlığı merkezleri fark etmeden refakatçi koltuğu kullanımına önem verilmelidir. İkili koltuk, tekli koltuk ve sandalye yerine kullanılabilecek bu ürün daha işlevseldir.

Sağlık merkezlerinde bulunan demirbaş ürünlerden biri yatak diğeri de refakatçi koltuğudur. Hastanın uzanırken refakatçisinin de dinlenebilmesini sağlayan bu mobilya farklı amaçlarla da kullanılabilir. Tv koltuğu, berjer ve tekli koltuğa benzeyen tasarımı refakatçi koltuğunun kullanım alanının genişlemesinin diğer sebebidir.  Sağlık kurumlarında yer kaplamadan yatak formuna dönüştürülmesi ve istenildiği zaman TV koltuğuna dönüşmesi satış hacmini de artırır.

Ofisel refakatçi koltuğu üretirken birden fazla mekanda kullanılabilecek özellikler eklemiştir. Hasta yakınlarının 24 saat ve daha fazla süre tek bir koltukta istirahat edebilmesi zordur. Döşemesi, süngeri, açılıp kapanması, baş bölgesinin hareket ettirilebilmesi gerekir. Üstelik birçok farklı boy ve kilodan kimsenin de istirahat edebileceği niteliklere sahip olması önemlidir. Bunun önemini kavramış Ofisel refakatçi koltuğunun tüm detaylarını düşünür. Konfor ve ortopedik unsurları da bu doğrultuda tasarımlarına yansıtır.

Toptan refakatçi koltuğu satan firmalar arasında yer alan markanın Ofisel.com satış sitesinde perakende satış imkanı da vardır. Perakende veya toptan refakatçi koltuğu almak için değişik firmalar aramanız gerekmez. Büyük hastaneler ve sağlık merkezlerine refakatçi koltuğu satın alacağınızda bu sitedeki ürünleri tercih etmeniz size çoğu yönden avantaj sağlayacaktır. Ofisel refakatçi koltuğu avantajları;

●       Refakatçi koltuğu toptan alabilme imkanınız vardır. Farklı model ve döşeme renginde ürünler alabileceğiniz gibi tek bir örnek olarak dekorasyonu dizayn edebilirsiniz.

●       Deri refakatçi koltuğu veya kumaş refakatçi koltuğu seçme imkanınız da vardır. Birçok marka deri refakatçi koltuğu tercih eder. Suni deri malzemenin daha lüks durması bu ürünün satışını kolaylaştırır. Ancak deri refakatçi koltuğu yazın hasta yakınlarını terletir. Çatlama ve aşınmaya karşı da dayanıksızdır. Deri malzeme tercih edilirse kullanımda sorun yaşanmasına neden olur. Ofisel bu konudaki sorunu gördüğünden ortamına göre döşeme kullanılmasına özen gösterir. Deri refakatçi koltuğu veya kumaş refakatçi koltuğu üretim hacimlerini eşit tutar. Bu da en iyi refakatçi koltuklarının bu markanın ürünleri olmasını sağlar.

●       Ofisel refakatçi koltuğu satın alırken toptan veya perakende almanız önemli değildir. Marka satış oranı açısından başarılıdır. Bu sayede toptan refakatçi alırken stok sorunu da yaşamazsınız.

●       Ofisel refakatçi koltukları ve diğer ürünlerinde taksitli ödeme seçeneği sunar. Taksitli ödeme ile daha fazla ürünü bile aylık ödeme yaparak alabilirsiniz. Bu sayede bütçenizdeki yükü de azaltırsınız.

●       Ofisel refakatçi koltuğu 2 yıllık ürün garantisi avantajınız vardır. Üretim, malzeme ve imalattan kaynaklı herhangi bir sorunla karşılaştığınızda müşteri temsilcisizi en kısa sürede yardımcı olur. Refakatçi koltuğu 2. el veya sahibinden alan kimselerin bu avantajı yoktur. Bazı markalar yeni ürünlerinde garanti imkanı bile sunmaz.

●       Toptan refakatçi koltuğu fiyat teklifini ürün adedine göre alabilirsiniz. Ne kadar çok ürün satın alırsanız avantajlı fiyat tekliflerinden de o denli yararlanırsınız.

●       Ofisel refakatçi koltuğu renkleri mavi, yeşil, bordo, pembe, krem, kahverengi, kırmızı, siyah gibi her ortama uyan renklerdedir. İstediğiniz farklı bir renk mevcutsa markaya belirttiğinizde sizin için diğer renk seçeneklerini de tedarik edecektir.

Müşterilerinin isteğine göre şekillenebilen ve refakatçi koltuğu üreten markalar arasında Ofisel en iyisidir. Diğer markalar ürün seçeneklerinde esnek olma cesaretini gösteremediği gibi yeniliklere açık değildir. Bu marka ise yeni nesil teknolojiler ile ürünlerin en baştan yorumlanmasını sağlar. Sağlık merkezlerinin vazgeçilmez bu ürününü almanız refakatçi koltuğu avantajlarını doyasıya yaşamanız için Ofisel’den şaşmayın.

Editör: Mustafa YILDIRIM