Köksal, “Dünyanın en zor işini icra eden Sağlık Ordusunun Hakkını aramak ,alınteri için mücadele vermek ;gece gündüz mesai mefhumu gözetmeksizin ailesinden ödün veren sağlık camiasının bir paydaşı olmak onur verici !

Değerli ailem ; göreve başladığımız ilk günden bu yana ekibiz ile adalet dedik ,hakkaniyet dedik ,haklı olduğumuz her konuda diklenmeden dik durduk ! Doğruları eğmeden bükmeden söyledik !

Makamlardan güç almadık ;temsil etiğimiz makama güç kattık ! Haksızlıklara karşı lal olmadık ,beklenti içinde olup yanlışlara sessiz kalmadık !

Sağlık sen ailesinde Çıraklık ,kalfalık dönemleri ile birlikte 10 yılı geride bıraktık !

Bügün Sağlık Camiasının en zor geçen Pandemi ile 2 yılı geride kaldı !

Değerli üyelerimiz kıymetli meslektaşlarım ; çıraklık ve kalfalık dönemleri geride kaldı ; şimdi genç dinamik ekibimizle Ustalık Dönemi için yola çıkıyoruz.

Yeni dönem için Bismillah diyoruz ;

6. olağan genel kurul Şehrimize sağlık camiasına Sağlık Sen Ailesinin kıymetli üyelerine hayırlı olmasını diliyorum.

Eskişehir’deki sağlık çalışanların sözcüsü yetkili sendika olarak durmak yok her zaman koşmaya devam ediyoruz .

İlk gün ki aşk ile yorulmadan ,eğilmeden ,yanlışa düşmeden sessizlerin sesi olmaya,haksızlıklara karşı dik durmaya devam edeceğiz !

6’ıncı Olağan Genel Kurulunu 28/04/2022 itibari ile delege başvuruları başlamış olup yeni dönemde şehrimizi ve meslektaşlarımızı en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyor ve söz veriyoruz !”

Editör: Mustafa YILDIRIM