Ağız ve diş kliniği seçiminde bireylerin dikkat etmesi gereken birçok faktör bulunmaktadır. Bunlardan ilki klinikte uzman hekimler tarafından hizmet sunulması gerektiğidir. Yani profesyonel bir ekipten oluşan İzmir diş kliniği seçiminde ayrıca konforlu bir ofis ortamı bulunmalıdır. Hastalar hijyenik bir ortamda tedavilerini olurken daima güler yüzlü hizmet almalıdır. Tüm bu süreci başarılı bir şekilde yöneten Özel Bornova Dent ağız ve diş sağlığı polikliniği, çene cerrahisi başta olmak üzere ihtiyaç duyulan tüm diş ve ağız problemlerinde kalıcı çözümler sunmaya devam etmektedir.

Diş Kliniğinde Sunulması Gereken Hizmetler

Özel Bornova Dent ağız ve diş sağlığı konusunda hastaların tüm taleplerini karşılamaktadır. İmplant uygulamaları başta olmak üzere ortodontik ve endodontik tedaviler, diş eti hastalıkları, çocuk diş hekimliği ve diş beyazlatma gibi uygulamaların tamamı bu klinikte sunulmaktadır. Uzman diş hekimleri hastalar için kalıcı çözümler sunarken yaşam boyu ağız ve diş sağlığının korunmasına yardımcı olmaktadır.

Bayraklı diş kliniği aynı zamanda hastaların memnuniyetini sağlamak adına protez hizmetleri, radyoloji, konservatif diş tedavileri ve çene cerrahisi konusunda da hizmet sunmaktadır. Kalıcı implant tedavisine başvurmak isteyenler de hızlı bir şekilde Özel Bornova Dent ağız ve diş sağlığı kliniğine başvurabilir. Güler yüzlü personeller ve uzman diş hekimleri eşliğinde sunulan hizmetlerden yararlanmak için hastalar online randevu sürecini de yönetebilir.

İzmir Diş Estetiği ve Gülüş Tasarımı

Son zamanlarda gülüş tasarımı konusunda pek çok birey hizmet almak istemektedir. Gülüş tasarımı öncelikle diş kayıpları ve diş etinde meydana gelen şekil bozuklukları nedeniyle uygulanmaktadır. Ayrıca dişlerdeki diziliş sorunları, dişler arasındaki boşluklar ve kırık dişler nedeniyle estetik kaygıların giderilmesi için de İzmir diş kliniği sayesinde kalıcı çözümlere ulaşabilirsiniz.

Gülüş tasarımı ile uygulanan implant tedavisi, ortodontik çözümler arasında yerini almaktadır. Kırık veya çatlak dişler ile yüz bölgesinde deformasyona uğramış hastalar daha fazla vakit kaybetmeden Özel Bornova Dent ağız ve diş sağlığı kliniğinden randevu alabilir. Uzman diş hekimlerinin gerçekleştirdiği cerrahi işlemler sayesinde ağız ve diş sağlığınızı korumaya devam edebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim