Diyet yapılmasına rağmen belirli bölgelerde kilo kaybı yaşanıyorsa bölgesel zayıflama tam size göredir. Yemeklerinize dikkat edip spor yapsanız bile belli bölgelerde zayıflama olmaktadır. Vücudun orantılı şekilde yağ kaybetmesi için bölgesel zayıflama artık kaçınılmaz tedavi yöntemidir.

Bölgesel incelme sayesinde uzman hekim ile görüşerek isteklerinizi söyleyebilirsiniz. Bölgesel incelme ile daha sıkı ve sağlam görüntü elde edebilirsiniz. Sonuçları işlem bittikten sonra ölçüm yaparak hemen şahit olabilirsiniz. İster uzun ister kısa kürleriniz olsun hemen etkisi göstermektedir.

Bölgesel İncelme Nasıl Yapılır?

Hangi bölgeye incelme yaptırmak istiyorsanız o bölgeye cihazın başlığı yerleştirilir. Vücuda herhangi temas olmadan işlemler devam ettirilir. Yağ tabakasının kırılasıya kadar işlemler devam ederken ağrı ve sancı hissedilmez. Uygulanan bölgeye jel sürüldüğü için rahatsız etmeyecek kadar sıcaklık hissedilir. Sıcaklık sayesinde yağ dokuları kırılarak kaybolur. Bu sayede bölgesel incelme de meydana gelir.

Bölgesel İncelme Yöntemleri Nelerdir?

Bölgesel incelme farklı şekilde yöntemleri bulunmaktadır.

  • Soğuk Lipoliz yöntemi ile bölgesel Zayıflama
  • Exilis Elite yöntemi kullanarak bölgesel Zayıflama
  • EMSlim ile Bölgesel Zayıflama
  • Forma Plus kullanılarak bölgesel Zayıflama
  • AWT yöntemi ile bölgesel Zayıflama

Yukarıda verilen çeşitli bölgesel zayıflamalarla işlemler yapılmaktadır. İşlemlerin kendisine göre farklı teknikleri bulunmaktadır.

Bölgesel İncelme Fiyatları

Her uzmanların farklı cihazlar ile bölgesel incelme yöntemi uyguladıkları için fiyat farklılıkları oluşmaktadır. Uzmanınız ile iletişim haline geçerek bölgesel incelme fiyatları öğrenebilirsiniz.

Ozon Tedavisi Nedir?

Ozon tedavisi, çok çeşitli patolojilere karşı koyabilen bir dizi fayda sağlayan ozon ve oksijen ile yapılan bir tedavi yöntemidir.  Akne, yanık gibi herkesin başına gelecek sorunlarda kullanım sağlanır. Bu tedavi, aslında, oksijeninkilerle birlikte ozonun özellikleri sayesinde, esas olarak hücresel yaşlanmadan ve dokuların sorumlu olan serbest etkisine karşı vücudun savunma sistemlerini önemli ölçüde iyileştirmesine izin vermektedir.

Ozon Tedavisi Kimlere Uygulanır?

Ozon, insan vücudunda doğal olarak bulunan bir gazdır, bakteri ve mantarların ve genel olarak mevcut tüm elementlerin anormalliklerinin etkisini önleme gibi hassas bir görevi yerine getirmektedir. Aslında antioksidan özellikleri sayesinde iltihabı ve enfeksiyonları nötralize edebilmek için vardır. Dolaşım Bozuklukları, kanser hastaları gibi kişilerde bu tedavi yöntemi kullanılır.  Ozon tedavi fiyatları hastaların çeşitlerine göre de belirlenmektedir.

Ozon Tedavisinin Faydaları

Ozon tedavisinin potansiyel faydaları şunlardır:

  • Mantar öldürücü etki, antibakteriyel etki ve viral inaktivasyon oluşur.
  • Vücut oksijeninin salınımını ve kullanımını teşvik eder.
  • Osteoartiküler rejenerasyonu uyaran büyüme faktörlerinin salınmasına neden olmaktadır.

Birden çok ozon tedavi faydaları bulunmaktadır. Ozon tedavi fiyatları ise uzman hekimler tarafından belirlenmektedir.

Ozon Tedavisi Fiyatları 2021

Ozon tedavisinde kullanılan cihazlardan ve kremlerden dolayı farklılıklar oluşur. Uzman kişiler ile görüşme sağlayarak ozon tedavi fiyatları öğrenebilirsiniz.

Protez Tırnak Nasıl Yapılır?

Protez tırnak, yapay tırnakların veya parçalarının takılmasının yanı sıra, uygun malzemeler kullanılarak yaralanmalardan sonra hasarlı tırnakların güçlendirilmesidir. Protez ancak sağlıklı, sert tırnak plağının bir kısmı korunmuşsa takılabilir. Tırnak protezleri sadece estetik açıdan güzel olmakla kalmaz, aynı zamanda bir takım ciddi sorunları da çözer.

Protez Tırnak Modelleri Nelerdir?

Protez tırnak için dipping , akrilik ve jel tekniği ile birden çok model çeşitleri oluşturulmaktadır. Tüm teknikler sıklıkla tercih edilmektedir. Protez tırnak uzmanına tarif ettikten sonra istediğiniz ölçü ve renkte yapılmaktadır. Uzman tarafından protez tırnak fiyatları belirlenir.

Protez Tırnak Fiyatları

Protez tırnak fiyatları modellere göre çeşitlilik arz eder. Protez tırnak fiyatları için uzmanlar ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.


 

Editör: TE Bilişim