İzmir lazer epilasyon merkezi arayışında bulunanlar için birçok merkez bulunuyor. Ancak bu alanda işini sağlıklı ve profesyonel şekilde yapan merkezlerin çok az sayıda olduğu görülüyor. Bu anlamda kaliteli bir İzmir lazer epilasyon merkezinden hizmet almak istenilen cilt görseline ulaşma açısından önem taşıyor.

Cilt ile ilgili olan uygulama ve terapi seçenekleri direk olarak göze hitap ediyor. Bu nedenle uygulamalar sonrasında ortaya sağlıksız bir görünüm çıkması bu hizmeti alanları sıkıntıya sokabiliyor. Lazer epilasyon ile istenmeyen tüyleri yok etmek veya inceltmek isteyenlerin kaliteli bir merkezi seçmesi doğru bir hizmet almayı sağlıyor.

Lazer Epilasyon Kimlere Yapılır?

Lazer epilasyon günümüzde hem erkeklere hem de kadınlara yapılan bir işlemdir. İzmir lazer epilasyon yaptırmak isteyenler için birçok seçenek bulunuyor. Tüm vücut lazer epilasyon yapılabilirken bölgesel olarak da lazer epilasyon yapılabiliyor.

Lazer Epilasyon Fiyatları?

Lazer epilasyon ile erkek ve kadınlarda oluşan ve istenmeyen tüyler yok edilebiliyor. Bu işlem seanslar şeklinde uygulanıyor. Tüm vücut lazer epilasyon fiyatları ile bölgesel lazer epilasyon fiyatlarını uygulama yöntemi ve kaç seans hizmet alınacağı belirliyor.

İzmir Botoks Nedir?

Botoks uygulaması yıllardır ülkemizde en kaliteli şekilde uygulanan yüz estetik operasyonlarından biridir. Bu uygulama ile yüz bölgesindeki kırışıklar düzeltilecek ve çizgiler yok edilecektir. Bu işlem lazer ile yapılan bir işlemdir. Yüz yapısına ve cilt dokusuna göre seans sayısı ve uygulama şekli değişim gösterir.

İzmir botoks alanında terapi almak isteyenlerin bu alanda profesyonel teknik uygulayan merkezleri tercih etmesi sağlıklı bir görünüme sahip olmaları adına önem taşır. Botoks ile ciltte daha güzel ve etkileyici bir görünüm ortaya çıkacak ve ciltte gençleşme sağlanacaktır.

İzmir Botoks Fiyatları?

İzmir botoks uygulaması almak isteyenlerin merak ettikleri bir konu da botoks fiyatlarıdır. Botoks fiyatları uygulanacak olan bölgenin genişliğine ve ne kadar botoks kullanılacağına göre değişim gösterir. 1000 lira ile 2000 lira arasında olan İzmir botoks fiyatları seansa göre farklılık gösterebilir. Botoks ile daha gergin, daha parlak ve kırışıksız bir cilt yapısına sahip olmak mümkündür.

Paris Işıltısı Nedir ve Kimlere Uygulanır?

Paris ışıltısı 59 maddelik bir anti agingin cilde mikro iğneleme yöntemi ile uygulanmasıdır. Bu uygulama yüz, boyun, kol, dekolte bölgesi gibi yaşlanma etkileri bulunan tüm cilt alanlarına uygulanabiliyor.

Paris Işıltısı Ne Kadar Sürer?

Paris ışıltısı etkisini 1 yıl sürdürüyor. Cilde inanılmaz bir ışıltı ve parlaklık kazandıran bu uygulama yaşlanma etkilerini 3 veya 4 seansta yok ediyor. Paris ışıltısı ile son derece canlı ve parlak bir cilde sahip olunurken bikini bölgesi, kollar, yüz, boyun bölgeleri yenilenmiş bir stile sahip oluyor. Yaşlanma etkilerini yok etmek ve gençleşmek isteyenler 14 gün aralıkla bu seanslara katılabiliyor.

Paris Işıltısı Fiyatları

Paris ışıltısı fiyatları işlemi yapan dermatoloğun profesyonelliğine ve işlem sırasında kullanılan cihaz ve tekniğe göre değişim gösteriyor. Her cilt tipi ve rengine özel olarak yapılan bu işlemde, cildin yenilenmesi ve daha genç bir görünüme sahip olması mümkün oluyor. Ekstra bir güzellik taşımak isteyenler ve yaşlanma etkilerini yok etmek isteyen herkes bu uygulamayı edinebiliyor.

Ancak Paris ışıltısı gibi yaşlanma karşıtı ve ciltte tam anlamıyla yenilenme içeren işlemlerin Sağlık Bakanlığı onaylı merkezlerde yaptırılması doğru ve güvenilir uygulama yaptırma bakımından önem taşıyor. Paris ışıltısı ile capcanlı bir göz altı, yüz, boyun, kol ve bikini bölgesine sahip olmak mümkün oluyor.



 

Editör: TE Bilişim