SES Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu Adına Bülent Yıldırım, "Salgını Bilimle ve Dayanışmayla Yeneceğiz."dedi.

Yıldırım, "Mücadeleye Hazırız

Bizler, sağlık ve sosyal hizmet emekçileri olarak

Halk sağlığı için yarım asırdan fazla bir süredir mücadele vermekteyiz. Halk sağlığını olumsuz etkileyen çevre sorunları, çarpık kentleşme, rant odaklı her girişimin karşısında olduk. Halkın sağlık hizmetlerine parasız ulaşmasını talep ettik.

Geldiğimiz süreçte halkımızı ayırt etmeksizin etkileyen ve tüm sorunlardan öncelikli bir salgınla karşı karşıyayız.

Üyelerimiz, tüm sağlık çalışanları, tüm halkımız için her olanağımız, tecrübemiz ile mücadelenin bir parçası olmaya kim ne engel koyarsa koysun devam edeceğiz. Sağlık çalışanlarının ve halkın bu mücadelede yanında olacağız.

Salgınla mücadelede bilimin gerektirdiği her görevi de üstlenmek için hazır olduğumuzu bildiriyoruz.

Salgın bir halk sağlığı sorunudur. Salgınla mücadele ve sonrası halkın olağan yaşama katılması sürecini de kapsar.

Mutlaka bu dönemi atlatıp normal yasama döneceğiz, çocuklarımızın, yaşlılarımızın, tüm sağlık çalışanlarının her türlü desteği alarak yaşamlarını düzene koymaları, psiko-sosyal olarak iyileşmeleri çok önemlidir. Bunun için de hazır olduğumuzu açık ve net olarak açıklıyoruz.

Belki birçok arkadaşımızı bir daha göremeyeceğiz, sevdiklerimize dokunamayacağız ama yola çıktığımız inanç ile mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz.

Salgın ile mücadelede ön safhada olan, emek veren, bedel ödemeyi göze alan tüm sağlık çalışanları önünde saygıyla eğiliyoruz. Halkımızı yetkili ve uzmanların tedbir önerilerine uymaya davet ediyoruz. Böylesi bir ortamda Sağlık Sen Genel başkanının sağlık emekçilerini itham eden, bilimden ve gerçeklerden uzak açıklamalarını ibretle öğrenmiş olduk. Eskişehirli Sağlık emekçileri adına kınıyoruz.

Salgın Bitecek Dayanışma Kazanacak

Yaşasın Tüm Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri

Yaşasın halkımız"

Editör: TE Bilişim