Bir erkek için saç tıpkı makyaj gibidir. Bu sebeple kellik erkeklerin korkulu rüyasıdır demek mümkün olacaktır. Özellikle son 5-10 yıldır ülkemizde birçok farklı saç ekim merkezi sayesinde insanlar bu tür sorunlar başladığı zaman ya da tamamen kellik problemi olduğu zaman saç ekim merkezlerine gidiyorlar. Sadece Türkiye'den değil aynı zamanda yurt dışından da birçok kişinin saç ekimi için Türkiye'yi tercih ettiğini söylemek mümkün olacaktır. Bunda hem fiyat olarak uygun olmasını hem de kalite olarak yüksek kalite hizmeti saymak mümkündür.

İşte bu tür saç ekim merkezlerinden bir tanesi de Vatanmed'dir. Vatanmed o kadar ön plana çıkan ve kişilerin de beğendiği, tercih ettiği bir yer olmuştur ki tam olarak 16 adet kliniği yer almaktadır. Bu klinikler sadece Türkiye'de değil yurt dışında da bulunmaktadır. Avrupa, Amerika, Afrika, Asya yani 4 kıtaya yayılmış bir markadan söz ediyoruz. Böylece yurt dışında yaşayan kişiler de Türkiye'ye gelmeden bir Türk saç ekim merkezinde bu işlemi yapabiliyor.

Saç Ekiminin 1 Numarası

15 sene önce kurulmuş Vatanmed'in kurucusu olan Uğur Öztürk de markalarının artık dünyaya yayıldığını ve yayılmaya da devam edeceğini ifade ediyor. Bunun için tabii ki kaliteli bir ekip kurmanın öneminin de altını çizen Öztürk aynı zamanda başarı oranının yüksek olmasıyla birlikte de marka tanınırlığının arttığını da ifade ediyor. Öyle ki Google, Facebook ve Instagram gibi platformlardaki yorumlar ve puanlar incelendiği vakit bunu daha net bir şekilde görmek mümkün olacaktır.

Uğur Öztürk erkekler için saç ekiminin artık günümüzde tereddüt edilmeden tercih edilmesi gereken bir durum olduğunu da ifade ediyor. Vatanmed olarak İstanbul'da yer alan şubelerinde oldukça uygun fiyatlara hizmet verdiklerini ve bu duruma geldikten sonra saç ekimi de kurtarmaz denilen kişilerin bile buradan mutlu sonla ayrıldığını ifade ediyor. Fiyatın yanı sıra bu konuda en önemli unsurlardan bir tanesi de insanların mutluluğu ve insanlar saç ekimi başarılı olduktan sonra çok daha mutlu bir şekilde hayatlarına devam ediyorlar.

Editör: TE Bilişim