Özel olarak hizmet veren Veteriner Klinikleri patili dostlarımızın yaşamış olduğu tüm rahatsızlıkların tanısı ve tedavisi aşamasında hizmet vermektedir. Birçok Veteriner Kliniği aynı zamanda nöbetçi veteriner olarak da faaliyet göstermektedir. Sakarya nöbetçi veteriner kliniği olarak bilinen VetRoyal bünyesinde günün her saatinde teşhis ve tedavi alanında destek alabilirsiniz.

VetRoyal Veteriner Kliniği bünyesinde rutin aşılama çalışmaları ile birlikte aynı zamanda kulak, göz, diş çekimi, diş bakımı ve önemli rahatsızlıklar için cerrahi operasyonlar uygulanmaktadır.  Tüm bu rahatsızlıkların tanı ve tedavisinde yüksek teknolojili ekipmanlar bulunmaktadır. Uzman Veteriner Hekimler tarafından evcil dostlarımız için kapsamlı bir tedavi talep ediyorsanız VetRoyal ile iletişime geçebilirsiniz. Nöbetçi veteriner kliniği olarak faaliyet gösterdiği için acil destek ihtiyacında sizlerin yanında olacaktır. Sakarya acil veteriner kliniği VetRoyal web sayfası üzerinden hızlı bir iletişim kurabilirsiniz.

Kedi ve köpeklerde aşı uygulaması

Kedi ve köpeklerinizin sağlıklı ve uzun bir yaşam sürebilmesi için uygun görülen zamanlarda gerekli aşılama çalışmalarının yapılması büyük önem taşımaktadır. Evde dostlarınızın aşı takviminin oluşturulması ve bu takvimin gerekli şekilde takip edilebilmesini istiyorsanız VetRoyal Sakarya veteriner Veteriner Kliniği ile iletişim kurabilirsiniz.

7/24 uzman veteriner bulabileceğiniz donanımlı ve kapsamlı bir veteriner kliniği için VetRoyal web sayfası üzerinden destek ve hizmet alabilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM