Senfoni Orkestrası’ndan görkemli konser Senfoni Orkestrası’ndan görkemli konser

“Amerikalı oyun ve senaryo yazarı William Gibson'ın 1958 yılında yazdığı, 1959'da Amerika'da "yılın en iyi oyunu" ödülünü alan, iki kez sinemaya uyarlanan, dünyada en çok sahnelenen tiyatro oyunlarından biri olan “Salıncakta İki Kişi" bu sezon, Batı Performans Sanatları bünyesinde, ünlü ve sıra dışı çevirmen yönetmen Bilge Emin'in tek perdelik yorumunda şu sıralar hayli konuşuluyor. Bir ilişkinin başlangıcından itibaren gelişimine şahitlik edeceğimiz oyunda erkek karakter Jerry Rayn’a Eskişehir Şehir Tiyatroları'nın başarılı oyuncusu İsmail Dündar hayat veriyor.

Bir ilişkiye ait birçok sorunun cevabını bulabileceğiniz bir oyun Salıncakta İki Kişi.

Mutsuz bir evlilik sürdüren Jerry Ryan Nebraska’lı yalnız, parasız, mutsuz, depresif bir avukattır. Her şeyden uzaklaşmak için New York'ta eski püskü bir apartman dairesine taşınmıştır…

İkinci şansların ve ilişkilerin karmaşıklığını keşfetmek için sahneye taşınan bu oyun, aşkla dolu bir hikâyeye tanıklık etmek isteyen herkesi bekliyor.

Jerry Ryan’ın güzel bir dansçıyla yaşadığı aşkı anlatan oyun, İstanbul’da, Anadolu’da ve uluslararası arenada Tiyatro severlerle buluşmaya devam ediyor.

Editör: Mustafa YILDIRIM