İnternet ve web alanında her gün teknolojik gelişmeler yaşanmaktadır. Hal böyle olunca da sanal sunuculara olan ilgi artmaktadır. Sanal sunucular fiziksel sunuculara nazaran birçok farklı avantajı barındırmaktadır. Sanal sunucu VDS kişisel verilerinizi depolayabileceğiniz sanal disklere verilen isimdir. Bu sunucularda dilerseniz kişisel verilerinizi depolayabilir ve saklayabilirsiniz. Dilerseniz oyun sunucuları satın alıp internet üzerinden bu oyunları oynayabilirsiniz.

VDS satın al hizmetleri sunmakta olan Ekip Host ’un hizmetlerinden fayda sağlayabilirsiniz. Firma VDS sanal sunucuları satışı yapmakta olan bir firmadır. Firmanın sağlamış olduğu hizmetler oldukça çeşitlidir. VDS Sunucuları, Ryzen Sanal Sunucu veya Fiziksel sunucuları bulabileceğiniz bir adres olmaktadır.

VDS Paketleri

Ekip Host Sanal Sunucu Firmasının sunmuş olduğu VDS Paketleri oldukça çeşitlidir. Sanal Sunucular işlemcilerin çekirdek sayısına, ram özelliklerine veya disk büyüklüğüne bağlı olarak değişiklik göstermektedirler. Yüksek özellikli VDS sunucuları hızlı performans gösterirken daha düşük özelliklere sahip sanal sunucular biraz daha yavaştırlar. 8 çeşit VDS Paketi sayesinde Ekip Host her türden sanal sunucu satışını gerçekleştirmektedir. VDS Sanal Sunucuları satın alabileceğiniz gibi kiralama hizmetleri de bu anlamda sizlere sunulmaktadır. Sizlerde bu firmanın VDS kirala hizmetlerinden fayda sağlamak istiyorsanız web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

VDS Sanal Sunucu Hizmetleri

Sanal sunucular internet veya web ortamında kişisel verilerinizi depolayabileceğiniz alanlara verilen isimlerdir. Fiziksel sunucuların aksine kişisel verileriniz bulut ortamında saklanabilmektedir. VDS Satın almak veya VDS kiralamak hizmetlerinden fayda sağlayabilmek oldukça kolaydır. Ekip Host web sayfasına giderek dilerseniz VDS satın alabilir dilerseniz kiralayabilirsiniz.

Minecraft oyuncuları arkadaşları ile oyun oynayabileceği sanal sunuculara ihtiyaç duyarlar. Ekip Host Farkı ile sizlerde sanal sunucu satın alabilir arkadaşlarınızla boş vakitlerinizi değerlendirebileceğiniz aktivitelere sahip olabilirsiniz.

Ekip Host Sanal Sunucu Hizmetleri

Sanal sunucular ile yapabileceğiniz aktivitelerin sayısı oldukça fazladır. Bir oyun alt yapısına sahip olabilmek için sanal sunuculara ihtiyaç duyulmaktadır. Bunun dışında birçok programı internet üzerinde depolayabilmek veya çalıştırabilmek içinde Sanal Sunuculara ihtiyaç duyulmaktadır. Sizlerde sanal sunucu satın almak istiyorsanız Ekip Host firmasının hizmetlerinden fayda sağlayabilirsiniz.

Sanal Sunucular ile Neler Yapılabilir

Sanal sunuculara bağlanarak birden çok kullanıcılı programlar çalıştırılabilmektedir. Veri alışverişi sanal sunucular üzerinden gerçekleştirilmektedir. Sanal sunucularda DDOS koruması sayesinde verileriniz güvende tutulmaktadır. Sanal sunucularda verileriniz yedeklenebilir. Böylelikle web sayfanızda yapacağınız değişiklikler de sorunsuz bir şekilde işlemler gerçekleştirebilirsiniz. Türkiye Lokasyonunda bulunan sunucu merkezleri sayesinde düşük pinglere sahip olursunuz.

Sanal Sunucu Fiyatları

Sanal sunucuların fiyatlandırılması bu sunucuların fiziksel özelliklerine bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Düşük özellikli sanal sunucular ucuz fiyatlara satılırken yüksek kapasiteli sunucular aylık daha pahalı olmaktadır. Fiyatlar tamamen sunucu özelliklerine bağlı olmaktadırlar. Sunucular üzerindeki işlemcilerin veya ramlerin kapasitesine, veya SSD Disk özelliklerine göre fiyatlar değişkenlik gösterebilmektedir. Sanal sunucular hakkında daha detaylı ve doğru bilgiler alabilmek için Ekip Host Web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM