WhatsApp-Image-2022-12-05-at-14.27WhatsApp Image 2022-12-05 at 14.27.34 (2)

 Eskişehir ve çevre illerden 180 sporcunun katılımıyla gerçekleşen turnuvaya MBA Okulları Eskişehir Kampüs Müdürü Müge Selen Sarıca’nın ilk hamlesiyle start verildi.  Bir FIDE Hakemi, Ulusal Hakem ve il hakemlerinin görev yaptığı turnuva , 8,10 ve 14 yaş altı olmak üzere 3 kategoride gerçekleşti.  Turnuvanın paydaşlarından Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru ve ESEM Satranç Akademisi Yöneticisi Emel Aydemir de turnuvayı takip edenler arasındaydı.

  Turnuva açılışında konuşan MBA Okulları Eskişehir Kampüs Müdürü Müge Selen Sarıca: ‘’ MBA Okulları olarak Yenilikçi Eğitim Ekosistemi yaklaşımıyla her öğrencinin kişiselleştirmiş başarı tasarımına odaklanmaktayız. Önceliğimiz her bireyin kendi yapabilirlikleriyle ilerlemesi ve güçlü oldukları alanlarda derinleşmesi. Turnuva katılımcıları bu organizasyonda tam da bu enerjiyi ve bakış açısını yansıttı. Okulumuzda turnuvaya katılan tüm öğrencileri gönülden kutluyorum. Bu turnuvada bizimle işbirliği yapan Odunpazarı Kent Konseyi’ne ve ESEM Satranç Akademisi’ne teşekkür ediyorum.’’ İfadelerine yer verdi.

Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru da böylesine önemli bir spor dalında, yoğun katılımla gerçekleşen turnuvaya ev sahipliği yapan MBA Okulları Eskişehir Kampüsü’ne, ESEM Satranç Akademisi’ne ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

Turnuva sonrasında düzenlenen ödül töreninde tüm kategorilerde birincilik elde eden öğrencilere bisiklet, ikincilik elde eden öğrencilere tablet ve üçüncü olan öğrencilere akıllı saat takdim edildi.

Editör: Mustafa YILDIRIM