Her daim düzenlediği çeşitli kampanyalar sayesinde kaliteli eşarp ve şallara her bütçeden kişinin rahatça erişebilmesine yardımcı olan Shecarf bu Ramazan’da da müşterilerine güzellik yapmaya devam ediyor! Siteye girdikten sonra Kampanyalı Ürünler kategorisinin üzerine gelerek açılan listeden ‘Ramazan Fırsatları kısmına tıklayabilir ve tüm bu fırsatları kolayca inceleyerek alışverişin keyfine varabilirsiniz.

Shecarf Ramazan Kampanyası

Ramazan ayında bayram için, günlük veya Ramazan’da sevdiklerinize hediye götürmek için kolayca çeşitli markaların en iyi eşarp ve şallarından indirimli fiyatlar sayesinde gönlünüzce satın alımlar yapabilirsiniz. Bu Ramazan’da sizler için Shecarf’ın hazırladığı kampanyaları şu şekilde sıralayabiliriz;

●       Seçili La Boutique 2 ürün 700 TL kampanyası

●       Seçili La Boutique ürünlerinde etiket üzerinden indirim kampanyası

●       Pierre Cardin, İpekevi, Aker ve Qoza By İpekevi ürünlerinin bazılarında 2. Ürün için %20 indirim kampanyası

●       Bazı ürünlerde ‘Ücretsiz Kargo’ ile teslimat fırsatı

●       Shecarf’ın kendi özel üretim ürünlerinde 3 Alana 1 Bedava (3 Al 2 Öde) kampanyası

Amerika'da Taşımacılık ve Ticaretin Sırları Amerika'da Taşımacılık ve Ticaretin Sırları

●       Seçili La Boutique Premium Herbal Eşarplarda Çok Al Az Öde kampanyası 

Ayrıca ‘Kampanyalı Ürünler’ kategorisinde bekleyen daha nice kampanya ile diğer ürünlerde de devam eden başka kampanyaları da site üzerinden inceleyerek keyifli alışverişler yapabilirsiniz. Birbirinden şık, görkemli, kaliteli ve markalı eşarp ve şal ürünleri ile ilgili neredeyse her zaman düzenlenen çeşitli kampanyalardan ilk siz haberdar olmak için sitede üyelik oluşturmanızı tavsiye ederiz. Böylece beğendiğiniz ürünleri istediğiniz zaman inceleyerek sitedeki ‘Favorilerim’ kısmına ekleyebilir ve indirimler yapıldıkça beğendiğiniz ürünleri stokları tükenmeden satın alma fırsatını yakalayabilirsiniz.

Üyelere Özel İmkanlar

Üyelerin yararlandığı imkan Favorilerim ve kampanya bildirimleri ile sınırlı değildir. Bu imkanlardan biri de Kargo Takibidir. Satın aldığınız ürünlerin kargo takibini site üzerinden kolayca yapabilirsiniz. Anlaşmalı kargo firmaları ile siz ürünü satın aldıktan sonra mümkün olan en kısa sürede ürünleriniz kargoya verilerek evinize kadar hızla ulaştırılacaktır.

Herhangi bir konu ile ilgili daha detaylı bilgi almak için Shecarf resmi alışveriş platformunun sağ alt köşesinde yer alan iletişim kutusundan Telegram, WhatsApp veya mesaj yoluyla firma yetkililerine kolayca ulaşabilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM