İstanbul’un Anadolu yakasında bulunan ilçelerinden biri olan Şile, Karadeniz iklimine sahip olan bir ilçedir. Karadeniz ikliminin nemli havası Şile’de de görülmektedir. Şile’deki bitki örtüsü ve iklim koşulları sebebi ile de haşere oranında artış görülebilmektedir. Şile; hamam böceği, sivrisinek, fare, tahtakurusu, kulağakaçan ve akrep gibi haşere ve kemirgen türlerine çokça rastlanıldığı ve bu durumun yarattığı şikâyetlerin de yoğun yaşandığı ilçelerden biridir.

Her ne kadar haşerelerin ekosistem içerisinde insanlar için bir önemi bulunsa da sağlığa zararlı olan türlerine maruz kalmayı kimse istemez. Bu açıdan haşerelerin yok edilmesi ve kontrol altına alınması gerekmekte ve bu durumun da uzman kişiler tarafından sağlanması son derece sağlıklı bir yöntem olmaktadır. Dolayısıyla Şile’de haşere ve kemirgenlerin yapmış olduğu zararlara karşı profesyonel yardım alınabilecek birçok ilaçlama şirketi bulunmaktadır.

Biosin Biyosidal Ürün Uygulama Şirketi Şile Böcek İlaçlama, gerek evinizi gerek ise iş yerinizi istila eden haşerelere karşı kokulu ve kokusuz ilaçlama yöntemleri ile tüm haşereleri kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırmaktadır.

Böcek İlaçlamada Etkili Yöntemler

Böcek ilaçlamada uzman bir ekip ile çalışmak en sağlıklı çözüm yoludur. Böcek ilaçlama yöntemi uygulanırken, bir böcek kontrol uzmanı veya ekibi ile çalışmak son derece önemli bir noktadır. Diğer ilaçlama yöntemlerinde olduğu gibi böcek ilaçlama yönteminde de hangi alanların ilaçlanacağı, böceklerin en çok nerelerde konumlandığının tespit edilmesi son derece önem taşımaktadır. Özellikle haşerelerin yoğun olduğu bölgelerde kokulu ilaçlama yapılması daha uygun bir ilaçlama yöntemidir. Kokulu böcek ilaçlama yöntemi püskürtme tekniği ile sırt pompası ya da motor ile sis duman şeklinde uygulanmaktadır. Koku teması sayesinde haşerelere zarar veren bir yöntem olduğu için kapı ve pencereler kapatılmalı, açıktaki yiyecekler kaldırılmalı ve ilaçlama yapılan alanlarda insan ve hayvan bulunmamalıdır. İlaçlama yapılan yer yaklaşık 3 saat kapalı kalmalı daha sonra 1-2 saat havalandırması yapılmalıdır. Havalandırma sırasında ilaçlanan yerin dışında beklenmesi daha doğru olacaktır.

Şile Böcek İlaçlama hizmetinin haşerelere uyguladığı başka bir yöntem ise kokusuz ilaçlama yöntemidir. Kokusuz ilaçlama yönteminde mekânı kapatmaya gerek kalmaz. Ancak kokusuz ilaçlama yöntemi her böcek ve haşereyi öldürmez. Bu açıdan bakıldığında kokusuz ilaçlama yöntemi haşere salgınlarının yanı sıra evinizde ya da iş yerinizdeki birkaç böcek üzerinde daha etkili olmakla birlikte aşırı yoğun böcek istilasının olduğu durumlarda kokulu ilaçlama yöntemi önerilmektedir. Şile böcek ilaçlama fiyatları eşliğinde size en uygun şekilde hazırlanarak sunulan fiyat tarifemizden yararlanabilirsiniz. Şile böcek ilaçlama uygun fiyat tarifesi ile yüksek kalite standartlarında bir hizmet sunmaktadır. İşinde profesyonel bir ekip ile en iyi teknikler ile sizlere yardımcı olmaktadır. Fiyat listemiz işlem uygulanacak yere ve kullanılacak malzemelere göre değişiklik göstermektedir.

Editör: Mustafa YILDIRIM