(FOTOĞRAFLI)

19 Mayıs coşkusu piiz konseri ile katlanacak 19 Mayıs coşkusu piiz konseri ile katlanacak

Ertuğrul Altınel

HABER / FOTOĞRAF: ERTUĞRUL ALTINEL - ESKİŞEHİR

'Öğretmenler Günü' ne; Eskişehir'de yaşayan ve halen çalışan öğretmenler ve emekli öğretmenler katıldılar. Öğretmenler Günü' programında: Öğretmenler, öğretmenlikte geçen anılarını, kendilerini takdim ederek sıra ile anlatılar. Öğretmenlikle ilgili şiir yazan öğretmenler, şiirlerini okudular. 

Programda: Sivrihisarlılar Dernek Başkanı İsmail Arslan yaptığı konuşmasında, ''Oldukça anlamlı bir günde bir araya geldiğimiz için büyük bir mutluluk içerisindeyiz. Denizde dalga, yürekte sevda, bizi eğitmekte en başarılı usta mutlaka öğretmenlerimizdir.
Hiçbir kişi benim öğretmenim yok diyemez. Annemizden sonra bizlere en fazla emeği geçen öğretmenlerimiz, bizi eğitenler, bize yol gösterenlerdir. ve bizden sonra geleceklere de başarı sağlamaya çalışıyoruz.
Özellikle yabancı bir ülkede görev yapan tüm öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü canı gönülden kutluyoruz. Üzerlerimizdeki emek ve hakları çok fazla olan öğretmenlerimizi her zaman için saygıyla anmak bizim hem manevi hem de insani bir görevimizdir.Evlatlarımıza vatan ve millet sevgisini aşılayan, akıl ve ahlak gelişimlerini sağlayan, kültür hazinesi, tarih çeşmesi, bilgi aydınlığı olan öğretmenlerimizin '24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum'' dedi.
------------------------------------------------

Editör: Mustafa YILDIRIM