Nasıl gittik en kötü günde bile deplasmanlara binlerce kişi... 'Bitti yok oldular' dediklerinde bile deplasman tribün kapıları açıldığında "bunlar hiç mi vazgeçmeyecek" dedirtmedik mi?

Ne imkansızlıklara karşı göğüs germedik mi?

Ne ayak oyunlarına karşı durmadık mı?

Ne yağmurlar, ne karlar kışlar, ne sıcaklar bizi vazgeçirebildi mi?

Hayır! Asla, Hiç birimiz bir an bile düşünmedi vazgeçmeyi!

Zaten ne zaman bu cefakar taraftar girdiği hangi sınavı veremedi ki.? Tarihimiz boyunca defalarca yenildik defalarca küme düştük. Fakat bunların hiçbirinde hiç kimse diyemez ki Es-Es taraftarı da küme düşmüştür.

Söylediğimiz besteler, gidilen deplasman yolları, son dakika galibiyetleri ve mağlubiyetleri, onca seneye sığdırdığımız sevinç mutluluk, kupalar, heyecandan uyuyamadığımız geceler, kulüp kapanmasın diye gösterdiğimiz duruş, açlık grevleri, tesis nöbetleri, tribün girişinde topladığımız bozuk paralar ve kumbarasını getirip bırakan yavrularımız! Hangimiz mücadele etmedi ki en büyüğünden küçüğüne..

Anadolu Play-Off'a kaldı Anadolu Play-Off'a kaldı

Mücadelenin en onurlusunun en zor günlerde verildiğini tüm ülkeye gösterdik. Tüm ülkede artık direnişin adı Eskişehirspor yazıyor.

Fazla uzatmaya gerek yok. Bizim içimizi Herkes kendisi bilir. Seçim sürecinde karşılıklı olarak kırdığımız üzdüğümüz olanlar oldu. Bunu da Eskişehirspor kapanacak korkusuyla yaptık. Siyasi parti değil Eskişehirsporun en genç şampiyon başkanını destekledik. Eskişehirspor a bugün Ayşe başkan destek olsun en çok onu destekleriz. Bunu sürekli söylemeye devam edeceğiz. Birilerinin siyasi çıkarlarına uymadığı için kulübümüzü böyle eleştirmeye devam etse de bunun artık son bulması gerektiğine inanıyoruz. Bu çağrımız tüm Eskişehirspor sevdalılarının süngü takıp var olma mücadelesidir. Bu bir şehrin umutlarının mücadelesidir. Bu direnişin mücadelesidir. Bu Samimi Bu yaşasın eskişehirspor diyenlerin mücadelesidir.

Seçimler bitti artık siyaset moduna girmenin bu söylemleri devam ettirmenin kimseye de bir faydası yok. Yönetimler futbolcular gelir geçer Eskişehirspor yaşasın diyorsan Pazar 15:00 Eskişehir Atatürk stadyumunda sizi bekliyoruz..”

Editör: Mustafa YILDIRIM