Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yönetimin bırakması yönünde uyarılarda bulunan Diri, “Giresun deplasmanı için uçak  dün 18:00’e kadar opsiyon alındı, ödenmedi, bugün de ödenmedi. Giresun’da otelden yer ayrıldı, parası ödenmedi. Kongrede milyonlardan bahsedenler takımı deplasmana dahi götüremez halde... Açık çağrımızdır. Yeter artık bırakın gidin.

Siz gidin bu takımı Giresun’a götürmek bizim boynumuzun borcu olsun. 20 bin lira para yok orada yöneticilik oynuyorlar. Özellikle Zafer Kale ve yanındaki tribünden ihtiyarlar büyük ayıp ettiler. Bu işe çanak tuttular. Hala da tutuyorlar. Madem girdiniz yönetime takımı da götürün!

Açık ve net söylüyorum. Bizlere iftira atanlara da cevabımız bu... Bu takım sahipsiz ortada kalmaz. Çıkıp bir de kimse yoktu dümenine girmeyin. Kimse olmasın, bundan daha iyi olur. Bırakın gidin. Takımı taraftar Giresun’a götürür. Primini de verir!

İSTİFA ETMEYİN! 6222 kere GİDİN!!

Olmadı, olmuyor, yapamıyorsunuz. Neyin peşindesiniz. Doğruları söylememiz üzerine, hakkımızda sağda solda onlarca iftira atılıyor. Yıllardır insanların huyu değişmedi. Ama bizlerde bu iftiralara rağmen duruşumuzu bozmadık. Eskişehirspor’a zarar veriyorsunuz. Bırakın artık yeter.!

Şehrin ileri gelenleri, vekiller, başkanlar, eski başkanlar, eski yöneticiler, Eskişehirsporlu iş adamları vs. sessiz kalmanızı anlayamıyoruz. Eskişehirspor deplasmana gidemez hale geldi hala ne duruyorsunuz. Kulüp yok oluyor. Bir şeyler yapılmalı. Bu kadar duyarsız kalamazsınız.

Editör: TE Bilişim