AK Parti Eskişehir İl Kadın Kolları 6’ıncı Olağan Kongresi Ekin Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.

Kongrede konuşan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Ünalır, şunları söyledi: “Partimizin en temel meselesi gönül köprüleri kurmaktır, bizde hizmette bayrağı devralmak vardır, bu anlayış ile mücadelemizi sürdüreceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi; ‘Yeni Türkiye’yi kadınlarımızla inşa edeceğiz. Ülkemiz ve Eskişehirimiz için mücadeleye devam edeceğiz.”

GÜNAY: KADIN ÜYE SAYIMIZ 5,5 MİLYON

Daha sonra söz alan AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay ise şöyle konuştu: “Hepimize çok görev düşüyor, Kadınlar olarak 2023 hedeflerimiz için mücadele ederek, başarıya ulaşacağız. Kadınları görmezden gelen bir siyasetin başarılı olamayacağını söyleyen sayın Cumhurbaşkanımızın yolundan gideceğiz. Kadınların süper güçlere sahip olması gerekmiyor, sadece üretmeli ve çok çalışmalıyız.” 2021 yılı itibarı ile AK Parti’nin kadın üye sayısının 5,5 milyon olduğun aktaran Milletvekili Günay, hedeflerinin bu sayıyı 6 milyona ulaştırmak olduğunu söyledi.

Kadınlara seslenen Günay, “2023 yılı Eskişehir hedefine ulaşmada en büyük rol sizlere düşüyor. Kadın Kolları Başkanı Özlem Ünalır ve ekibine başarılar diliyorum” diye konuştu.

ÇALIŞKAN: “AK DAVA, AK KADINLARIMIZIN OMUZLARINDA YÜKSELİYOR”

AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, “AK dava, AK kadınlarımızın omuzlarında yükseliyor, kadınlarımız olmadan şehirlerimizde başarıya ulaşmamıza olanak yoktur. Kadınlarımızın davamıza inancı, azmi takdire şayandır, onları baş tacı yapmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Zor bir süreçten geçiyoruz, bizim şehrimiz güzelliklerle anılmalı, kaçak villalarla değil. 2023 hedeflerimiz için daha güçlü, inançlı olmaya ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı. 

Editör: TE Bilişim