CHP Eskişehir İl Kadın Kolları başkanlığında ilk aday Aysun Doğramacı oldu. Parti binasında yaptığı basın toplantısı ile adaylığını açıklayan Doğramacı, Türkiye’nin aydınlık geleceğine birer ışık olacaklarını vurgulayarak büyük değişimin kadınların gücü ile gerçekleşeceğini söyledi.

Kadınların tüm alanlarda öncü rol üstlenirken şimdi ise kadınların eğitimden, iş hayatından sosyal yaşamlarından baskı ile geri çekildiklerini kaydeden CHP Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Doğramacı, “Sokaklarda ki mekanları, okuldaki sınıfları, bindikleri otobüsleri ile ayrıştırılarak, görünmez olmaları isteniyor. Biz kadınlar karanlığı aydınlığa çevirecek yegane çıkış yolunu oluşturmaktayız. Bir birimize elimizi verirsek, Türkiyemizin aydınlık geleceğine birer ışık olacağız. Bu büyük değişim ve dönüşüm, kadınların gücü ve enerjisi ile gerçekleşecek” dedi.

Eskişehir’in her mahallesinde ki örgüt yapısının güçlendirilmesi için kendi örgütsel yapısı içinde daha verimli ve etkin İl Kadın Kolları oluşturacaklarını belirten Aysun Doğramacı şunları söyledi:

“Yerelde toplumun her kesimindeki kadınlarımızla buluşmalar gerçekleştireceğiz. Bunları hayata geçirirken il, ilçe yönetimlerimizle ve gençlik kollarımızla birlikte çalışarak, kadınlarımıza dokunan projelerimiz ile partimizin gücünü yaygınlaştırmak için ele ele birlikte olacağız.

Ben ve arkadaşlarım da partimizin ve Eskişehir’in il ve ilçelerde ki tüm kadınlara el vererek, Atatürk’ün açtığı yolda, kadınlarımızın daha adil, daha çağ daş, daha eşit ve özgürlükten yana bir yaşama ulaşmaları için çalışacağız.”

Basın toplantısı sonrası Doğramacı’yı İl Başkanı Sinan Özkar ve İl Kadın Kolları Başkanı Figen Kahya ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulunarak kutladılar.

Editör: TE Bilişim