Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı ve Ankara Milletvekili Mustafa Destici, memleketi Günyüzü'nde bir takım ziyaretlerde bulundu.

Destici, ilk olarak Günyüzü Kaymakamı Muhammet Serdar Erdoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kaymakam Erdoğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti BBP lideri ve beraberindeki ekibe ileterek kendilerine teşekkür etti, ilçe hakkında sorunlar ve yapılacaklar hakkında fikirler paylaşıldı.

BBP Genel Başkanı ve Ankara Milletvekili Mustafa Destici, daha sonra ‘’11 Milyon Fidan Toprakla Buluşuyor’’ kampanyası adı altında  Günyüzü Çok Programlı Anadolu Lisesinde düzenlenen fidan dikimi etkinliğine katıldı.

 BBP Lideri Mustafa Destici,ağaç dikim kampanyasında yaptığı açıklamada İklim değişikliği ve Çölleşme riskine değinerek şunları söyledi:" Peygamber efendimizin (SAV) “Kıyametin geldiğini bilseniz de elinizdeki ağacı dikin” sözü her zaman rehberimiz olacak inşallah.Tabi ülkemiz için en büyük tehdit ve tehlikelerden bir tanesi maalesef çölleşme.    Ormanlarımız yok oluyor,Denizlerimiz buharlaşıyor,İklim değişiyor.

Onun için bu kampanya gerçekten çok önemli. Kampanyaya bütün milletçe destek verildiğini görmekten de büyük bir mutluluk duyduğumu ifade ediyorum.

 Bizde bugün burada ilçemizdeyiz. Günyüzündeyiz. Burada hem idarecilerimizle,hem öğrencilerimizle, vatandaşlarımızla halkımızla bu kampanyaya iştirak ettik.Ağacımızı diktik,Allah hayırlı mübarek eylesin."

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, hemşehrileriyle sohbet edip, esnafı dinledikten sonra Günyüzü'nden ayrıldı.

Editör: TE Bilişim