MHP Eskişehir İl Kadın Kolları Koordinatörü Leman Sivri, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Passage Kafe’de basın açıklaması yaptı.

Başkan Leman Sivri, yeni görevinin 3’üncü ayında devraldıkları kutlu bayrağı daha ileriye taşımak istediklerini kaydetti. Sorumluluklarının farkında olduklarını belirten Sivri, yeni dünya düzeni ve ekonominin durumunu değerlendirerek; “İnancımıza uygun, kültürümüze saygılı ve gerçek bir demokratik düzeni sağladığımızda, kadını hak ettiği onurlu konuma getirmiş ve aile ve toplumu da güçlendirmiş olacağız. Biz kadın kolları olarak, bu zihniyet dönüşümünü sağlamaya çalışıyor, kadının ailenin ve toplumun tüm bireylerinin onurlu bir yaşam sürdürülebilmesi için ihtiyaç duyduğu yaşam şartlarına kavuşması için mücadele ediyoruz” dedi.  Bu zihniyetin bir sisteme dönüşmesinin hep birlikte yapılabileceğini belirten Sivri, “Dünyadaki değişimleri göz ardı etmeden, tarihimizden ve inançlarımızdan aldığımız referanslarla insan onuru ve huzurunu merkeze alan bir gelecek inşasında hepinizin katkılarını bekliyoruz. Bu değişim içinde kadının yer almasını sağlamak için yapmak istediğimiz çalışmalarımız bir hayli fazla” şeklinde konuştu.

GELECEK NESİLLERİ KADINLAR YETİŞTİRİYOR

MHP Eskişehir İl Kadın Kolları Koordinatörü Leman Sivri açıklamasını şöyle sürdürdü: “MHP ne yaptığını ve söylediğini nereye ulaşmak istediğini bilen muazzam bir fikir ekolu ve köklü bir siyaset okuludur. Bizim meselemiz vatan ve milli bekâdır, liderimiz Devlet Bahçelinin ‘Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben’ şiarı ile yola çıktık. Geleceğe umutla bakıyoruz, gelecek nesilleri biz kadınlar yetiştiriyoruz çünkü. Kadın siyasetin nesnesi değil öznesidir. Bahçeli de kadına yönetim ve siyasette hayatının her alanında özel bir önem ve özen göstermektedir. Birliğimizin ve dirliğimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Var olsun milliyetçi ülkücü hareket, ne mutlu Türküm diyene”

Editör: TE Bilişim